Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra OSB genişletilecek

Kandıra Belediye Meclisi’nin haziran ayı oturumunda dört önemli maddeden biri olan OSB alanının genişletilmesi görüşüldü. Öneri, oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

3 Haziran 2014 Saat: 15:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.252 kez okunmuştur

Kandıra OSB genişletilecek
Kandıra OSB genişletilecek
Kandıra Belediye Meclisi’nin bu hafta gerçekleştirilen haziran ayı oturumunda dört gündem maddesi görüşüldü. Birinci gündem maddesinde Kocakaymaz Köyü’nde Kandıra Belediyesi’ne ait 1515 parsel sayılı taşınmazın satışı görüşüldü. İmrallar Mahallesi’nde bulunan bu arazinin Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) devredilmesi önerisi, oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. İkinci gündem maddesinde ise yine Kandıra Belediyesi’ne ait Çarşı ve Akdurak Mahalleleri’nde bulunan taşınmazların satışı görüşüldü ve oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
OKAN VE CAN ÜYE SEÇİLDİ Üçüncü gündem maddesinde, mülkiyeti Kandıra Belediyesi’ne ait Aydınlık Mahallesi 38 ada, 24 parselin ve 38 ada 9 parsel ile takası görüşüldü ve oy birliğiyle plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. Dördüncü gündem maddesinde ise Kandıra Kaymakamlığının, Kocaeli-Kandıra Kıyı Bandı Kültür ve Turizm, Koruma ve Gelişim Bölgesi Birliği Başkanlığı’nın üye talebi nedeniyle seçim yapıldı. Ak Parti belediye meclis üyeleri Orhan Can ve Selahattin Okan açık oylamayla üye seçildi.
YENİ MÜDÜRLÜKLER BELİRLENİYOR Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından meclise ek önerge sunan Başkan Köken, yeni oluşturulacak birimlerin kurulması için müdürlüklerin bütçelerine ödenek aktarımı yapılmasını meclise sundu. İlgili madde oy birliğiyle plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. Komisyon kararının ardından yeni müdürlüklerin ve personelin oluşması bekleniyor. Meclise sunulan bir diğer ek önerge ise Kandıra Kaymakamlığı’nın talebi üzerine Mülkşehsuvar Mahallesi’nin isminin Mülküşehsuvar olarak düzeltilmesi, oy birliğiyle kabul edildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑