Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra’nın önü açık

İlçe merkezindeki muhtarları ziyaret eden Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, her geçen gün gelişen Kandıra’nın önünün açık olduğunu belirtti.

9 Nisan 2013 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.072 kez okunmuştur

Kandıra’nın önü açık
Kandıra’nın önü açık
Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Çarşı ve Aydınlık Mahalle muhtarlarını ziyaret etti. AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk’ün de eşlik ettiği Başkan Kan’ın ilk durağı Çarşı Mahalle Muhtarı Ali Çıkırıkçı oldu. Ziyarette, Kandıra’da yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken, Muhtar Çıkırıkçı ise Han Sokak’taki dükkanlar için sundurma yapılmasını istedi. Bunun üzerine Başkan Kan, “Esnaf olarak proje getirin, biz de uygulayalım” dedi. Muhtar Çıkırıkçı esnafla bir araya gelerek en kısa sürede bir proje hazırlayacaklarını belirtti.
GÜZEL İŞLER YAPILIYOR Başkan Cengiz Kan ve beraberindeki Erdinç Şentürk, Aydınlık Mahalle Muhtarı Bayram Akkuş’u da iş yerinde ziyaret etti. Aydınlık Mahallesi’ne eksiklikleri hakkında Muhtar Akkuş’tan dinleyip not alan Başkan Kan, en kısa zamanda uygulamaya geçileceğini ifade etti. Başkan Kan ayrıca Kandıra’da altyapı çalışmalarının büyük bir kısmının bittiğini ve üstyapıda da önemli mesafe alındığını belirtti. Başkan Kan, Kandıra’nın önünün açık olduğunu sözlerine ekledi. Cengiz Kan, Aydınlık Mahallesi esnafını da gezerek ziyaretlerini sonlandırdı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑