Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra’nın geleceği parlak

Arıklar Sulama Birliği üyeleriyle bir araya gelen Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, bundan böyle ilçede kaliteli ürün yetiştirileceğini belirterek, “Kandıra’nın geleceği parlak” dedi.

21 Haziran 2013 Saat: 01:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.115 kez okunmuştur

Kandıra’nın geleceği parlak
Kandıra’nın geleceği parlak
Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, 2010 yılında kurulan Kandıra Arıklar Sulama Birliği’nin Başkanı Recep Şahin ve üyelerin, Balcı ve Bozburun köylerinde düzenlediği bilgilendirme toplantılarına katıldı. Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mevlüt Akdeniz, AK Parti Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez ve Bozburun Köy Muhtarı Mecit Can da toplantılarda hazır bulundu. Recep Şahin’in, çiftçilere destekler ve aidatlar ile ilgili bilgilendirme konuşmasının ardından, üyelerin sıkıntıları dinlendi. Toplantının kapanış konuşmasını yapan Başkan Cengiz Kan önemli açıklamalarda bulundu.
Yüksek kaliteli ürünler Başkan Kan, “Dere havzasındaki köyler gerçekten çok şanslı. Arıklar Sulama Birliği ile Kandıra’ya bereket geldi. Son zamanlarda bilinçli sulama ile topraktan yılda 2-3 kez ürün alınıyor. Bu konuda muhtarlarımızın desteği de etkili oldu. Üründe bereket ve verim olunca, aile bireyleri tarlada çalışmaya başladı, gençlere çalışma hevesi geldi. Sulama bolluğunun olduğu yerlerde halk bilinçlenerek pazar payı yüksek ürünler yetiştirmeli. Bu konuda, birlikten destek alabilirsiniz. Ben, yüksek kaliteli ürünler yetiştirebileceğinize inanıyorum. Böylece Kandıra’nın geleceği de parlak olacaktır” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑