Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’nın çınarlarına plaket verdiler

Kocaeli Kandıralılar Derneği, ilçenin yaşayan 12 çınarına plaket verdi. Törende konuşan Dernek Başkan Vekili Doç. Dr. Mehmet Bayrak, “Derneğimizi şereflendiren ulu çınarlarımızın da ellerinden öpüyor ve sağlık içinde uzun bir öm

28 Şubat 2016 Saat: 14:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.311 kez okunmuştur

Kandıra’nın çınarlarına plaket verdiler
Kandıra’nın çınarlarına plaket verdiler

Kocaeli Kandıralılar Derneği, Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirdiği etkinlikle Kandıra’nın yaşayan 12 çınarına plaket plaket verdi. Törene Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün katılamazken Yeni Kandıraspor Başkanı Yalçın Yılmaz, Kocaeli Kandıralılar Derneği Eski Başkanları ve dernek üyeleri hazır bulundu.

 

PLAKET VERİLENLER

Etkinlikte Belma Sabuncuoğlu, Erhan Yücel, İzmit Belediye eski Başkanı ve Kocaeli Eski Milletvekili Erol Köse, Fotoğrafçı Fazlı Sayın Çetiner, Kandıra Gençler Birliği eski Başkanı İslam Kaçıra, esnaf Mahmure Sezer, Nafiz Polat, Rıdvan Gürses, Sadi Baykara, Salih Zeki Uztürk, Teoman Yelkencioğlu ve Tofaş Otomobil eski Genel Müdürü Uğurman Yelkencioğlu’na plaket verildi. Plaket alan 12 çınar anılarını da paylaştı.

 

YILMAZ KONUŞTU

Törende konuşan Yeni Kandıraspor Başkanı Yalçın Yılmaz, “Bizler Yeni Kandıraspor bay ve bayan voleybol takımlarımızla 2014 ve 2015 yılları arasında Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Cumhuriyet Kupası’nı 2 yıl üst üste kazanarak büyük bir başarıya imza attık. 2015 ve 2016 sezonunda erkekler 3. Liginde ilk 5’te olup ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Bu sezon gençler liginde 10 maçta 10 galibiyet ile şampiyonluğu tamamlayıp Kandıra’mızı Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenleyeceği Türkiye Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bunları yaparken sizlerden de destek bekliyoruz” dedi.


ELLERİNDEN ÖPÜYORUM

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Vekili Doç. Dr. Mehmet Bayrak ise “Derneğimiz 22. şeref yılını geride bırakmıştır. Şehrimizde hatta ülkemizde 2 yılda bir başkanını değiştiren ve yeni üyelerin başkan olmasını sağlayan hiçbir sivil toplum kuruluşu yoktur. Geçen sene ‘Söz Sırası Kandıralı Gençlerde4 programına başlayan derneğimiz bu akşamda gayret ve hizmetleri ile hemşerilerimizin gurur ve övünç duyduğu 75 yaş üzeri Kandıra’nın ‘12 Ulu Çınarı’na teşekkür plaketleri takdim edecektir. Derneğimizi 23. yaşına taşıyanlara şükranlarımızı sunuyoruz. Kurucu üyemiz Mustafa Ersoy ve Kaymakamımız Mehmet Sarıcan başta olmak üzere ebediyete uğurladıklarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Derneğimizi şereflendiren ulu çınarlarımızın da ellerinden öpüyor ve sağlık içinde uzun bir ömür diliyorum.” dedi.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Hakkı Okan Oruç 28.02.2016 23:53
Kandıra da unuttuğunuz ne çınarlar var.
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑