Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kandıra’nın bozuk yolları TBMM’de

Önceki aylar gazetemizin sütunlarına taşıdığımız Kandıra Çerçilli-Belenköy, Kaypolu-Merkez Erikli arasındaki yollar Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan tarafından TBMM’ye taşındı.

25 Temmuz 2013 Saat: 21:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.050 kez okunmuştur

Kandıra’nın bozuk yolları TBMM’de
Kandıra’nın bozuk yolları TBMM’de
“Bozuk köy yolları sürücülerin çilesi” başlıklı yazımız MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan tarafından TBMM’ye taşındı. Kandıra Çerçilli-Belenköy arasındaki bozuk yollarda güçlükle araçlar ilerlerken, Kaypolu-Merkez Erikli arasında da aynı şekilde yolların bozuk olması sürücüleri isyan ettiriyordu. Aylardır bu yolu kullanan onlarca araç sürücüsü yetkililerden bir an önce yolların yapılmasını istemişti.
HABERİMİZ TBMM’YE TAŞINDI MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kandıra Çerçilli-Belenköy, Kaypolu-Merkez Erikli arasındaki bozuk yolları TBMM’ye taşıdı. Ulaştırma Bakanı’na sorduğu yazılı soru önergesinde Kandıra’daki bazı köy yollarının içler acısı durumda olduğunu belirten MHP’li Türkkan, Çerçilli-Belenköy arasında araçların güçlükle ilerlediğini, Kaypolu-Merkez Erikli arasındaki yollardaki durumun da aynı şekilde sürücüleri isyan ettirdiğini vurguladı. “Araçların zorlukla ilerlediği bu yollar sürücülerin adeta çilesi olmaktadır” diyen Türkkan, bu yolları kullananların yetkililerden bir an önce yollarının yapılmasını istediğine de vurgu yaptı.
YOLLARIN YAPIMINA BAŞLANDI Gazetemizin haberine duyarsız kalmayan Türkan, halkın bu çilesini TBMM’ye taşımasının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi söz konusu bölgelerdeki yolların yapımına önceki günlerde başladı. Bozuk yolların alt yapı malzemesinin tamamlanmasıyla ileri ki günlerde asfalta kavuşması bekleniyor. Bu şekilde aylardır çekilen çile sona erecek. “Bozuk köy yolları sürücülerin çilesi” Adlı köşe yazısını okumak için TIKLAYIN

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑