Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’nın 2013 yılı programı değerlendirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay ve beraberindekiler, başkan Kan ile Kerpe’de bir araya gelerek 2013 Kandıra programını değerlendirdi.

24 Şubat 2013 Saat: 19:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.676 kez okunmuştur

Kandıra’nın 2013 yılı programı değerlendirildi
Kandıra’nın 2013 yılı programı değerlendirildi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay, Yol Yapım Bakım ve Onarım Şube Müdürü Murat Balaban ve Yol Şube Kandıra Sorumlusu Mustafa Dursun, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ile Kerpe’de bir görüşme yaparak 2013 yılında Kandıra’da gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Geçtiğimiz günlerde çalışmalarına başlanan Kerpe yolu hakkında bilgi veren daire başkanı Altay, buradaki çalışmaların Kandıra Belediyesi’nin desteği ile gerçekleştirilerek, sezon öncesi tamamlanmasının planlandığını ve sezonun hemen başında da asfalt işlemi gerçekleştirileceğini ifade etti.
KANDIRA GELİŞECEK Altay, ayrıca Kandıra’nın merkez mahallelerinde henüz başlamayan yol yapım çalışmalarının 2013 yılı programı içerisine alındığını, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kandıra Belediyesi’nin ortaklaşa çalışmaları neticesinde yolların kısa sürede bitirileceğini söyledi. Başkan Kan, yapılacak tüm çalışmalarda desteklerini esirgemeyeceğini, her geçen gün modern bir yer haline gelen Kandıra’yı geliştirmek için çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi. Çok verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini dile getiren başkan Kan, Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay ve beraberindekilere teşekkürlerini sundu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑