Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra MHP yeni binasına taşındı

Milliyetçi Hareket Partisi Kandıra İlçe Teşkilatı, Çarşı Mahallesi İstiklal Caddesi’ndeki yeni binasına taşındı.

1 Mart 2013 Saat: 17:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.046 kez okunmuştur

Kandıra MHP yeni binasına taşındı
Kandıra MHP yeni binasına taşındı

MHP Kandıra İlçe Teşkilatı, önceki gece yeni ilçe binasına taşındı. Kur’an-ı Kerim ve dualarla açılışı yapılan yeni bina için düzenlenen törene katılım yüksekti. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İl Sekreteri Tahsin Cebeci, İl Başkan Yardımcısı Hamza Güllüoğlu, il yönetiminden Muharrem Polat, Aziz Becerikli İlçe Başkanı Zekeriya Bayraktar, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları ve çok sayıda MHP’li parti binasının açılışında hazır bulundu. Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından ilçe binası dualarla açıldı. Tüm katılımcılara çeşitli ikramlar yapıldı. Ev sahipliğini MHP Kandıra İlçe Başkanı Zekeriya Bayraktar yaparken katılımın yüksek olması dikkatlerden kaçmadı.
YENİ BİR SAYFA İl Başkanı Aydın Ünlü, yeni ilçe binası ile Kandıra’da yeni bir sayfa açacaklarını belirtti. Ünlü, 2014 seçimlerinde en zor bölge olarak tanımladığı Kandıra’da çalışmaların bahar ayında başlayacağını dile getirdi. Ünlü ilçe teşkilatına güvendiğini belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Ben inanıyorum ki Kandıra’nın dinamikleri, 2014 seçimlerinde AKP’nin yaptıkları yanına kalmayacağı mantığıyla başaracak. Ülke ve Kocaeli ile ilgili gündemi bilen bizler köylerdeki vatandaşları uyaracağız. Bunun için çok çalışmamız lazım ve en zor bölgemiz Kandıra. 300’e yakın mahallesi olan siyasetin çok zor yapılacağı bölge. Bu nedenle il yönetimi bahar aylarında çok sık ziyaretler yapmaya başlayacak.
ARTIK MIZRAK ÇUVALA SIĞMADI Kocaeli AKP’nin son dönemlerde yaptığı skandallar, yolsuzluklar basına sızarak gündeme bomba gibi düştü. Artık mızrak çuvala sığmadı. Bir sürü yolsuzluklar Kocaeli gündeminde yer alacak. Biz de bu gündemi yakından takip edeceğiz. Hem ülkenin hem Kocaeli’nin gündemini herkese anlatacağız. AKP’nin zihniyetini en ücra köşedeki vatandaşa anlatarak başarıyı yakalamak için elimizden geleni yapacağız. Kandıra’nın dinamikleri kafaya oynayan bir siyaset örneğini geçmişte gösterdiler. MHP’de sinerji var. MHP tarihe damgasını vuracak.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑