Kandıra sanayi esnaflarından, Kandıra MHP İlçe yöneticisi ve Kandıra Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetim kurulu üyesi İsmail Akkurt'un babası İsmail Akkurt 72) vefat etti.
Kandıra'nın tanınan ve sevilen simalarından, Kandıra sanayi esnaflarından, Kandıra MHP İlçe yöneticisi ve Kandıra Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetim kurulu üyesi İsmail Akkurt babası, Kandıra sanayi esnaflarından Ferhat Akkurt'un abisi ve Mülayim Karakaş'ın kayınpederi olan İsmail Akkurt bir kaç gün önce beynine pıhtı atması nedeniyle İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyordu. Bugün sabah saatlerinde durumu ağırlaşan İsmail Akkurt, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.
Kandıra sanayi eski esnaflarından İsmail Akkurt evli ve 4 çocuk babasıydı, cenazesi bugün (cumartesi) Kandıra Yeni Camii'nde kılınan öğle namazına müteakip Kandıra Asri Mezarlığında toprağa verildi.
Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.