Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra MHP ilçe başkanı istifa etti

Kandıra MHP İlçe Başkanı Zekeriya Bayraktar’ın görevinden istifa etmesiyle ilçe başkanlığına Türkan Özcan atandı.

11 Haziran 2013 Saat: 14:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 18.926 kez okunmuştur

Kandıra MHP ilçe başkanı istifa etti
Kandıra MHP ilçe başkanı istifa etti
MHP Kandıra ilçe teşkilatında 10 yıldır ilçe sekreterliğini yürüten Türkan Özcan, Zekeriya Bayraktar’ın istifa etmesiyle ilçe başkanlığına getirildi. Türkan Özcan, 35 yaşında üniversite mevzunu ilçemizde emlakçılık yapıyor. Özcan ise ilerleyen zamanlarda yönetimi yenileyebileceğini belirterek, “Teşkilatımızda hiçbir sıkıntı yok. Gençliğimizin verdiği heyecanla güzel işler yapacağız. 2014 yerel seçimlerinde Kandıra’ya üç hilalli bayrağı dikmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
Zekeriya Bayraktar iki dönemden beri Kandıra MHP ilçe başkanlığını yürütüyordu. Seçimlere aylar kala görevinden istifa etmesi Bayraktar’ın belediye başkan aday adayı olacağını akıllara getirdi. Bizde Bayraktar’la görüşerek istifa gerekçesini sorduk. Bayraktar, birkaç arkadaşı ile birlikte Çorlu’ya bir kimya fabrikası açtıklarını, işlerinin yoğunluğu nedeniyle partiye zaman ayıramadığından dolayı görevinden istifa ettiğini belirtti. İlçe yönetiminde herhangi bir değişiklik olmadığını da sözlerine ekledi.
Konuyla ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kandıra’da başarılı çalışmalara imza atan Bayraktar bayrak değişimi yaptı. Kendisi partimizde başka alanlarda görev yapmak üzere istifa etti. Kendisinin yerine geçen Türkan Özcan 2014 yerel seçimlerinde bu bayrak yarışını daha ileri götürecek” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑