Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Meclisi’nde

Çeşitli tartışmalara ve olaylara sahne olan Kandıra Belediye Meclisi’nin Mart ayı oturumu ‘BOŞ’ gündem maddesi ile yapıldı.

5 Mart 2013 Saat: 17:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.245 kez okunmuştur

Kandıra Meclisi’nde
Kandıra Meclisi’nde

Kandıra Belediye Meclisi boş gündem maddesi ile meclisi açtı. Mart ayı meclis toplantısında hiçbir gündem maddesi yer almazken astsubay olarak görev yapan Nihat Kaymak yatay geçişle Kandıra Belediyesi’ne Zabıta Müdürü olarak atandı. Kandıralı Nihat Kaymak, Zabıta Müdürü olarak meclise katıldı.
EK ÖNERGE VERİLDİ AKP ve CHP’li üyeler, ek önerge sundu. Önergede, Kandıra’daki ilan ve reklam vergilerinin Kocaeli’nin diğer ilçelerine göre pahalı olduğunu bundan dolayı fiyatların iyileştirilmesi istenildi. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ek gündem maddesinde yer alan ilan ve reklam vergisinin gündeme alınacak bir konu olmadığını belirtti.
CENGİZ KAN ‘HAYIR’ DEDİ Bunun üzerine ek gündem maddesini sunan AKP Meclis Üyelerinden Erkan İşler, Özcan Şenol ve CHP’den Mehmet Tımaç, belediye meclisinin görevlerini hatırlattı. Başkan Kan, kanun maddesinin okunmasının ardından ek önergeyi meclise taşımak zorunda kaldı. Meclis üyelerinin tamamı ilan ve reklam vergilerinin fiyatlarının düşürülmesi için evet oyu verirken, Başkan Kan’ın tek başına hayır oyu vermesi büyük dikkat çekti. İlan ve reklam vergileri Cengiz Kan’ın direnişine rağmen tüm meclis üyelerinin evet oyuyla bütçe komisyonuna havale edildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑