Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Ekonomi

Kandıra Köy lokumu Patent aldı

Yeşil Kandıra Altın Ekmek fırını ekmek üretiminin yanında Kandıra’ya has lokum ve pide gibi ürünler üretmeye başlamıştı. Halkın büyük beğenisini toplayan lokum ve pide şimdilerde patent alma yolunda.

28 Mart 2012 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.810 kez okunmuştur

Kandıra Köy lokumu Patent aldı
Kandıra Köy lokumu Patent aldı
Yeşil Kandıra Altın Ekmek fırını sahibi Erkan Alkan, halkın büyük beğenisiyle tükettiği Kandıra lokumunu tüm halka bu mükemmel tadı sunmak için Sakarya patent kurumuna 6 ay önce müracaat etmiş. Mart ayı içerisinde seri üretime başlayan Alkan ilk olarak Kocaeli’nde Kandıra lokumunun tanıtımını yaparak 20 markette satışlara başlamış. Market sahiplerinin tüketici tarafından Kandıra lokumunun çok beğenildiğini dile getirmesiyle üretim her geçen gün yükselmeye başlamış. 300 gr’dan oluşan Kandıra lokumu marketlerde 3,50 liraya satışa sunuluyor.
Kandıra lokumu peynirli, cevizli, fındıklı, haşaşlı, tahinli ve üzümlü çeşitleriyle Yahya Kaptan Gros Market, Ata Market, Şahin Market, Şirinevler’de Erpa Market, Kırkiki evlerde ilkkaya Market, Plaj Yolunda Güneşli Market, İzmit Belediye Karşısı Has Dörtler Market, İzmit Belediyesi Belsa Plaza Kantininde ve buna benzer çok markette Kandıra lokumu satışa sunuluyor. Erkan Alkan, Kandıra’nın bu mükemmel tadını tüm Türkiye’ye tattırmak ve Kandıra’nın adının Türkiye’ye duyurmak olduğunu belirtti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑