Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra Kent bayramlaşmasında 7den 70e herkes kucaklaştı

Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği bayramlaşma programı, ilçede görev yapan tüm siyasileri, kurum idarecileri, STK’ları, muhtarları ve ilçe halkını bir araya getirdi.

11 Temmuz 2022 Saat: 10:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.472 kez okunmuştur

Kandıra Kent bayramlaşmasında 7den 70e herkes kucaklaştı
Kandıra Kent bayramlaşmasında 7den 70e herkes kucaklaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla Kandıra’da düzenlenen kent bayramlaşması Belediye Çay Bahçesi’nde gerçekleşti. Kandıra Kaymakam Vekili Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Çalık ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ev sahipliği yaptığı programa Kandıra Kaymakam Vekili Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, Garnizon Komutanı Piyade Albay İlker Tonbaktepe, AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Belediye Başkanı Adnan Turan, Siyasi Parti İl Başkanları, kamu kurum ve kuruluşların idarecileri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Pandemiden uzakta, Kandıra Kent Bayramlaşması’nda Kandıra'nın tüm dinamikleri ile bir araya geldik diyen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, saygı, sevgi, yardımlaşma ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 

Dünyadaki iyiliklerin çoğalması için Bayramın önemli olduğunu söyleyen Kandıra Kaymakam Vekili Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, “ Bayramların toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği, Bu temennilerle başta ülkemiz ve tüm Müslüman âlemi olmak üzere insanların huzur ve muhabbet ortamı içerisinde bayram geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑