Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra Kaymakamlığı’ndan romanlara özel iftar

Kandıra Kaymakamlığı, ilçede yaşayan yüzlerce roman vatandaşa Namazgah Tesisleri’nde bir iftar düzenledi.

25 Temmuz 2013 Saat: 21:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.093 kez okunmuştur

Kandıra Kaymakamlığı’ndan romanlara özel iftar
Kandıra Kaymakamlığı’ndan romanlara özel iftar
Kandıra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi Roman’lara Namazgah Tesisleri’nde iftar yemeği verildi. Akçakayran ve Tekkeli Mahallesi’nde yaşayan yüzlerce Roman birlikte iftar yaparak güzel vakit geçirdi.
İftar programına İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan eşi Şule Erdoğan ile birlikte katılırken, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Jandarma Komutan vekili Mehmet Tekin, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Ömer Yalçın, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ergün Şen, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Aynur Güldiken Fırat, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane, Malmüdürü Ebru Akçıl, AKP İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, CHP İlçe Başkanı Kenan Çapraz, MHP İlçe Başkanı Türkan Özcan, kurum amirleri, mahalle muhtarları ve yüzlerce Roman asıllı vatandaş katıldı.
İFTAR PROGRAMLARI DEVAM EDECEK Yemeğin ardından vatandaşlarla sohbet edip, istek ve şikâyetlerini dinleyen Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, yemekte emeği geçen Sosyal Yardımlaşma Vakfı yetkililerine ve mekanı iftara hazırlayan Kandıra Belediyesi’ne teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Ramazan’ın rahmet ve merhamet ayı olduğuna vurgu yaparak, “Ramazan ayının başlangıcından bu yana soframızda sevdiklerimizi ağırlayarak onlarla ekmeğimizi, suyumuzu paylaştık. Bu günde burada sizlerle başladığımız ve devam edecek olan iftar programlarını başlatıyoruz. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ Roman vatandaşların tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Erdoğan, konuşmasını sürdürerek; “ Temsilcileriniz ile zaman zaman yapılan toplantılarda sizlerin sorunları gündeme getirildi. Biz bu toplantılardan çok önce sizlerin sorunlarını gündeme aldık. Gerek eğitim olsun, gerek ise sağlık konusunda olsun çözmeye çalıştıklarımız ve çözdüklerimiz oluyor. Özellikle barınma sorunu başta olmak üzere yaşanılan yaşam şartlarını düzeltmek konusunda çalışmalar yapıldığını belirtmek istiyoruz. Bu nedenle başta barınma olmak üzere eğitim ve sağlık ile ilgili problemleriniz konusunda biz hiçbir şekilde boş bir alan bırakmak istemiyoruz ve elimizden geldiği kadar imkanlarımız ölçüsünde sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑