Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra İşçi Partisi’nde Balaban güven tazeledi

İşçi Partisi Kandıra İlçe Örgütü’nün 3. olağan genel kurul toplantısını önceki gün parti binasında gerçekleştirdi. Erol Balaban güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

24 Şubat 2013 Saat: 19:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.699 kez okunmuştur

Kandıra İşçi Partisi’nde Balaban güven tazeledi
Kandıra İşçi Partisi’nde Balaban güven tazeledi
İşçi Partisi Kandıra İlçe Örgütü 3. olağan genel kurul toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Kongreye, il başkanı Neval Sağdıç, il saymanı Şükran Etiler, Gölcük ilçe başkanı Gürsel Albayrak ve parti üyeleri katıldı. Genel kurul toplantısı divan başkanı ve katip üyelerin oluşumuyla başladı. Divan başkanlığına Neval Sağdıç getirilirken katip üye ise Şükran Etiler oldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, faaliyet raporu ve mali rapor partililere sunuldu. Ardından seçime geçildi.
ZOR GÜNLER YAŞIYORUZ Mevcut başkan Erol Balaban tek listeyle seçime girdi. 8 üyenin oyuyla güven tazeleyen Balaban, üyelerine teşekkür ederek “Öncelikle tüm üyelerimize katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum. Yerel seçimlere 1 yıl kaldı. Kandıra merkez ve köylerde delege ve üye seçimleri çalışmalarına hız vereceğiz. Her sandıkta birkaç üyemiz görev yapacak. Seçimlerde bu şekilde en azından Kandıra’da kendimizi hissettirmeliyiz. Çiftçinin ve esnafın hali ortada. Zor günler yaşıyor. Bundan dolayı halka inip sorunlarına çözüm noktasında politikalar üreteceğiz. Burada bize çok görev düşüyor” dedi.
İşçi Partisi Kandıra İlçe Başkanı Erol Balaban güven tazelerken yönetimde şu şekilde oluştu; Asil üyeler Ayhan Toygar, Cengiz Koç, Hakkı Pelevan, Leyla Büyük ve Turan Çiçek. Yedek üyeler; Adem Şengün, Erkan Özer, Oktay Aydın.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑