Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kandıra İlçe Uslu'dan Yağız'a etik uyarısı

DSP İlçe Başkanı Salim Uslu, partilerine gecen Erol Balaban ile Gazanfer Evin'in adaylıklarına itiraz eden CHP İlce Başkanı Muzaffer Yağız'ı etik davranmaya dav...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.654 kez okunmuştur

Kandıra İlçe Uslu'dan Yağız'a etik uyarısı
Kandıra İlçe Uslu'dan Yağız'a etik uyarısı

DSP İlçe Başkanı Salim Uslu, partilerine gecen Erol Balaban ile Gazanfer Evin’in adaylıklarına itiraz eden CHP İlce Başkanı Muzaffer Yağız’ı etik davranmaya davet etti.

 

ÜNAL CANKURT

Kandıra iki iddialı Sol Parti CHP ile DSP arasında atışmalar hız kesmiyor. İlk önce Belediye Başkanları arasında başlayan tartışma şimdide İlçe Başkanlarıyla devam ediyor. DSP İlce Başkanı Salim Uslu Kandıra Belediye Meclisi’ni kontejandan aday gösterilen eski İP İlce Başkanı Erol Balaban ve CHP’den geçerek meclis listesinin ilk sırasasına oturtulan Gazanfer Evin adaylıklarına hala partilerin üyesi plduğu gerekçesiyle itirazda bulunan CHPP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız’ı sert bir dille eleştirdi.

 

AÇIKLAMA YAPTI

Yöneticilerle birlikte konuya ilişkin bir basın açıklaması düzenleyen Salim Uslu CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız 21 şubatta ilk adayımız hakkında seçim kuruluna itirazda bulunmuştur. Gazanfer Evin, 24 Ocak 2009 tarihinde CHP’den istifa etti. Hatta istifa dilekçesini 28 Ocakta 2009 tarihinde bizzat Muzaffer Yağız’a ödemeli taahütlü PTT ile göndermiş. Adaylarımızdan Erol Balaban’ın ise daha farklıdır. Burada 6 yıl İşçi Partisi İlçe Başkanlığı yapan Erol Balaban hakkında üyemizdir diyerek itirazda bulunmasını esefle karşılıyoruz” dedi.

 

YOLUMUZA DEVAM

Salim Uslu her iki aday hakkında son bilgileri kamuoyu ile paylaştı. Uslu şunları söyledi. Gazanfer Evin’in CHP üyeliği PTT ‘den gelen “alındı” belgesinin İlçe Seçim kuruluna sunulmasıyla düşürüldü. Erol Balaban’da CHP’den istifa etmiştir. Bu istifaları sümen altı yapan Yağız tam da tamda seçim arifesinde itirazda bulunmasını Siyasi etikle bağdaştıramıyoruz. Salim Uslu’nun basın toplantısında Gazanfer Evin ve Erol Balaban’ın yanı sıra DSP’nin Kandıra adayı Abdülkadir Cesur’da hazır bulundu.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑