Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra hizmetlerden memnun

Başkan Karaosmanoğlu’nun incelemede bulunduğu Kandıra’da esnaf ve vatandaşlar hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi

19 Kasım 2013 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.844 kez okunmuştur

Kandıra hizmetlerden memnun
Kandıra hizmetlerden memnun

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’da incelemelerde bulundu. Kandıra esnafına konuk olan ve çarşıda alışverişe çıkan vatandaşlarla görüşen Başkan Karaosmanoğlu, “Her geçen gün gelişen ve değişen Kandıra’ya gece gündüz hizmet ediyoruz. Kandıra halkının hizmetlerimizden memnuniyetini dile getirmesi bizleri de mutlu ediyor” dedi.
ESNAFA KONUK OLDU Başkan Karaosmanoğlu’na incelemelerinde Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ile AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk eşlik etti. Kandıra merkezde esnafı dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, alışverişe çıkan vatandaşlarla da sohbet etti. İlçe esnafı, Kandıra’ya yapılan hizmetlerden memnuniyetini dile getirdi.
KANDIRA GELİŞİYOR Vatandaşların hizmetlerle ilgili görüş ve önerilerini de dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kandıra’nın merkezinden köylerine, sahillerine kadar her karışına hizmet ediyoruz. Kandıra, değişiyor ve gelişiyor. Mavi Bayraklı Cebeci sahiliyle, otoyol standardında köy yollarıyla Kandıra, artık bir cazibe merkezidir” ifadesini kullandı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑