Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Halk Eğitim en ücra Köylere kurs açmaya devam ediyor

Kandıra Halk Eğitimi merkezi İlçenin en ücra köylerine kadar kurs açmaya ve insanlara hizmet vermeye devam ediyor. Kursları olan ilginin günden güne arattığı da gözlerden...

11 Mayıs 2009 Saat: 22:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.530 kez okunmuştur

Kandıra Halk Eğitim en ücra Köylere kurs açmaya devam ediyor
Kandıra Halk Eğitim en ücra Köylere kurs açmaya devam ediyor

Kandıra Halk Eğitimi merkezi İlçenin en ücra köylerine kadar kurs açmaya ve insanlara hizmet vermeye devam ediyor. Kursları olan ilginin günden güne arattığı da gözlerden kaçmıyor.

 

Son olarak Kandıra’nın kuzey batısındaki en son köyü olan Pınarlı (Karamadın) köyüne arıcılık kursu açan Halk Eğitim Merkezi büyük ilgi ile karşılandı. İçinde 3 tane bayan kursiyerin de bulunduğu kursta toplam 42 kursiyer arıcılıkla ilgili önemli bilgiler alırken bir yandan da kursu başarı ile bitirip belgelerini alabilmenin heyecanını yaşadılar. Kursa Pınarlıların olduğu kadar Bağırganlı ve İstanbul’a bağlı olan Kadıköy ve Çelebiköy sakinleri de oldukça ilgi gösterirken, Pınarlı ve Kadıköy Muhtarları da kursiyer olarak kursa katıldılar .

           

İlçe Tarım Müdürlüğünde görevli İsmail Çolak’ın Kurs görevlisi olarak görev yaptığı kursu Müdür Yardımcısı Tahir Şahin ile birlikte denetlemeye giden Halk Eğitim Merkez müdürü Mete Domaç’a kursiyerler gösterilen ilgi ve ihtiyaçlarının karşılanmasından dolayı teşekkür ettiler. Domaç’ta ihtiyaçlar doğrultusunda halkımızın ayağına gitmekten hiçbir zaman geri kalmayıp kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini belirtip, kurslara gösterilen ilgiden dolayı asıl kendilerinin halkımıza teşekkür ettiklerini belirtti.                    



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑