Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Halk Bank çalışanları yemekte buluştu

Kandıra Halk Bankası çalışanları ve önceki yıllarda emekliye ayrılan personel, şube müdürü Mehtap Memiş’in organizesinde Mavi Köşe Lezzet Lokantası’nd...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.554 kez okunmuştur

Kandıra Halk Bank çalışanları yemekte buluştu
Kandıra Halk Bank çalışanları yemekte buluştu

Kandıra Halk Bankası çalışanları ve önceki yıllarda emekliye ayrılan personel, şube müdürü Mehtap Memiş’in organizesinde Mavi Köşe Lezzet Lokantası’nda düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

 

Halk Bankası Kandıra şubesi Müdürü Mehtap Memiş, şubelerinde çalışan personel ve geçmiş yıllarda emekliye ayrılan eski mesai arkadaşlarını düzenlediği yemekle organizasyonda bir araya getirdi.

Kandıra’nın ençok ilgi gören mekânlarından biri olan Mavi Köşe Lezzet Lokanta’sında düzenlenen yemekli toplantıda, özellikle Kandıra’da yaşayan ve emekliye ayrılan eski personelin birbirleri ile hasret giderdiği gözlendi.

Banka çalışanlarının da tam kadro halinde hazır bulunduğu yemekte şube müdürü Mehtap Memiş’in yanı sıra Özgür Yılmaz, Kenan Özkaya, Çağtay Açıkgöz, Şerafet Korkmaz, Vildan Er, Şenol Koç, Yasin İçöz, Serkan Kutlu ve Mesut Öner, emekli personelden Nevin Aytekin, İsmail Gökçe, Orhan Öner, Hakkı Oruç, Ayhan Toygar, Mustafa Ceylan ve Kemal Öner hazır bulundu.

Yemek organizasyonu düzenleyen Halk Bankası Kandıra         Şube Müdürü Mehtap Memiş, tüm personeli bir arada görmekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑