Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra gençleri Namazgah’ta buluştu

Ak Parti Kocaeli Gençlik kolları tarafından hazırlanan SKM programları kapsamında "Gençlik Buluşmaları" adlı programlar serisi Ak parti kandıra gençlik kolları başkanlığında kandıra namazgah çay bahçesinde gerçekleştirildi.

21 Ocak 2014 Saat: 15:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.077 kez okunmuştur

Kandıra gençleri Namazgah’ta buluştu
Kandıra gençleri Namazgah’ta buluştu
Ak Parti Kandıra Gençlik Kolları SKM başkanlığı ve Seçim İşleri başkanlığı tarafından, ilki organize edilen "Gençlik Buluşmaları" adlı program; Ak Parti Kocaeli İl yönetim kurulu üyesi Nuri Güney, İl gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan' ın katılımlarıyla Kandıra Namazgah çay bahçesinde gerçekleştirildi. 1990 ile 1996 yılları arasında doğan veya ilk defa oy kullanacaklara yönelik olarak hazırlanan programda ilk olarak konuşan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan; "Gençlerimiz çok şanslılar, bizim yaşadığımız dönemde hastane sıraları, bakkal kuyrukları bitmezdi, okula giderken kitap bulmakta zorlanırdık, şimdi gençlerimiz, tabletler, akıllı tahtalar ile eğitim alıyorlar. Biz gençlerimiz için varız, onlar için çalıştık, çalışıyoruz, çalışacağız" dedi.
İl gençlik kolları başkanı Yusuf Akın ise ak partiden önce vatandaşın çektiği sıkıntıları dile getirerek; bu akşam buraya il yönetim kurulu üyemiz Nuri abimizi sizlerle tecrübelerini paylaşsın diye getirdik" dedi. İl yönetim kurulu üyesi Nuri Güney'de; “Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara izin vermeyeceğiz. Bu dik duruşumuz her zaman devam edecek. Bu ülke çok zor zamanlar gördü, biz okula giderken kitap bulamazdık sadece bazı kitapların ikinci elini bulabilirdik.Sizler bizler artık çok şanslıyız önümüzde bu milleti tanıyan, yaşadığı sıkıntıları bilen, gece gündüz milleti için çalışan bir başbakan var "dedi. Daha sonra gençlerin sorularına Başkan Kan ve İl yönetim kurulu üyesi Nuri Güney cevap verdi.
Ak Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez; "Gençlerle buluşma programlarımız devam edecek 96 köy ve mahalleyi 11 bölgeye ayırdık. İlkini bu akşam burada sizlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirmiş olduk. Konuşmalarından dolayı Kandıra belediye başkanımız Cengiz Kan' a İl gençlik kolları başkanımız Yusuf Akın'a ve İl yönetim kurulu üyemiz Nuri Güney' e huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑