Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kandıra Gençlerbirliği sezonu açtı

İlimizin köklü kulübü Kandıra Gençlerbirliği 2023-2024 sezonu resmen açtı.

18 Ağustos 2023 Saat: 13:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.441 kez okunmuştur

Kandıra Gençlerbirliği sezonu açtı
Kandıra Gençlerbirliği sezonu açtı

Geride bıraktığımız sezon 1. Amatör Küme'de şampiyonluk sevinci yaşayan ve yeni sezonda Amatör Süper Lig'de mücadele edecek olan Kandıra Gençlerbirliği, 2023-2024 sezonunu törenle açtı. Kandıra Stadı'nda yapılan ve gazeteci Yiğit Özcan'ın sunuculuk yaptığı sezon açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Altyapı futbolcuları ve A takım oyuncularıyla birlikte yeşil-beyazlı yönetim ve teknik ekip alkışlarla sahaya davet edildi. Kulübün ana sponsoru olan Orzax firması gıda takviyesi ürünlerini sporculara hediye ederken, Kandıra G.B yönetimi desteklerinden dolayı firma sahibi Yunus Emre Alimoğlu'na teşekkür etti. Takımı bu sezon yine Serkan Ayhan Oyan çalıştıracak, yardımcılıklarını Fatih Yılmaz ve Göker Soydan yapacak. Altyapıyı ise Hüseyin Akın ve Esra Kaçar çalıştıracak.

PROTOKOL HAZIR BULUNDU
Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akalın, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ercan Güneş, Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin, Kandıra Türk Telekom Müdürü Hamza Tüfenk, KASKF Yönetim Kurulu üyesi ve eski Başkanı Ramazan Daş ve eski kulüp Başkanı Hüseyin Akın , sporcu sağlığı uzmanı fizyoterapist Ömer Çakmak, Kulüp Başkanı Tansu Okan ve yeşil-beyazlı yönetim,Kick Boks antrenörü Furkan İçköprü ve Basketbol antrenörü Erdost Eroğlu hazır bulundu. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan il dışında olduğu için açılışa katılamadı.

KAZIM DİNÇ BAŞARI DİLEDİ
Kulübün her zaman yanında olan ve Orzax firmasının sponsor olmasında önemli rol oynayan eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç yaptığı konuşmada, " Bizler her zaman size destek için burdayız. Kandıra halkı ve esnafı bugün burada olmalıydı. Ayağınıza taş değmesin. Sizden şampiyonluk bekliyoruz" dedi. Takıma başarılar dileyen Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, " Sakatsız, kazasız ve centilmence bir sezon olsun inşallah " dedi. Başkan Tansu Okan ise yeni sezonda başarılı olmak için tüm gayreti göstereceklerini ifade etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑