Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra, gazileri unutmadı

19 Eylül Gaziler Günü, Kandıra’da bir dizi etkinliklerle kutlandı

20 Eylül 2012 Saat: 17:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.038 kez okunmuştur

Kandıra, gazileri unutmadı
Kandıra, gazileri unutmadı

Kandıra Kaymakamlığı önünde düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü anma törenine Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Taner Uysal, Kandıra Cumhuriyet Savcısı Bülent Çelebi, Kandıra İlçe Emniyet Müdür Yücel Başar, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Çezik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, AKP İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, MHP Kandıra İlçe Başkanı Zekeriya Bayraktar, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Arslan ve vatandaşlar katıldı.
VATAN AŞKINI BELGELEDİK Anma töreninde, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra Garnizon Komutanı Kurmay Albay Taner Uysal tarafından Atatürk Anıtına çelenk konuldu ardından da İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Jandarma Astsubay Çavuş Emrah Dağlı, “Tarih boyunca destanlar yazan Türk milleti, geçmişi kahramanlık örnekleriyle dolu bir millettir. İşte bugün Türk'ün vatan aşkı ve onun kahramanlığını belgeleyen tarih, en önemli günlerden birini yaşıyoruz. Yüce Türk Milletinin ayırt edici niteliklerinden en büyüğü şüphesiz ki, şehitlik ve gaziliğe verdiği önem, vatan, millet, devlet ve bayrak uğruna gözünü kırpmadan ölüme giden, şehit ve gazi evlatlarına bakış açısı ve duyduğu derin saygıdır" diye konuştu.
SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ Kaymakamlık önünde düzenlenen törenin ardından Gazi ve şehit yakınları Kaymakam Oktay Erdoğan ile bir araya geldi. Gazi ve şehit yakınlarının sorunlarının dinleyen Erdoğan yaptığı konuşmada, “Bizler bu vatan toprağında rahat rahat, hiç bir şeyden endişe etmeden uyuyabiliyorsak, gezebiliyor, çoluk çocuğumuzu güven ve huzur içerisinde büyütebiliyorsak bunda en büyük pay sizlerindir. Bu memleket yıllardır terörden çok çekti. Nice şehitler verdik, vermeye de devam ediyoruz. Fakat hiçbir zaman pes etmedik, etmeyeceğiz. Türk milletinin her bir ferdi yeri geldiği zaman vatanı için göğsünü siper etmesini bilmiştir. Devlet olarak sizlere çok daha iyi imkanlar sunmak istiyoruz. Devlet olarak tüm şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında daha fazla olmaya çalışacağız. Vatan ve bayrağı için canını veren şehitlerimizi minnetle anarken, siz değerli şehit ailelerini ve gazilerimizi sevgi ile anıyor, hepinizle gurur duyduğumuzu bilmenizi istiyoruz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑