Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Doğalgaza Kavuşuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’ya doğalgaz ulaştırmak için yaptığı çalışmalara hız verdi. Kandıra F tipi cezaevine kadar götürülen doğalgazın Kandıra&...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.625 kez okunmuştur

Kandıra Doğalgaza Kavuşuyor
Kandıra Doğalgaza Kavuşuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’ya doğalgaz ulaştırmak için yaptığı çalışmalara hız verdi. Kandıra F tipi cezaevine kadar götürülen doğalgazın Kandıra’ya ulaştırılması için hummalı bir çalışma başlatıldı. Akçakese Köyü içerisinden Kandıra’ya doğru başlatılan çalışmalarda şu ana kadar 2 kilometre çelik hat, 1.300 metre PE dağıtım hattı ve 1 kilometre ana hat döşendi.

 

 

ÇİFT YÖNLÜ ÇALIŞMA

İzgaz ekipleri bir yandan cezaevi bölgesinde çalışmalarına başlarken bir yandan da Kandıra içerisinde çalışmalara start verdiler. Evlere doğalgaz dağıtımı için ana hattın döşendiği Kandıra’da 30 adet kutu yerleştirildi. Özellikle Helvacı Sokak, Çarşı Caddesi, Türkocağı Sokak ve İnönü Caddesi’nde yoğunlaşan çalışmalarda hızla mesafe alınmaya başlandı. İzgaz yetkilileri Kandıra içerisinde yapılan çalışmalar sayesinde doğalgaz hattı Kandıra’ya ulaşır ulaşmaz evlere dağıtım yapmayı hedeflediklerini belirttiler.

 

YILSONUNA TAMAM

Kandıra’ya doğalgaz ulaştırılması için 28 Ağustos’tan itibaren tam anlamıyla başlayan çalışmaların yılsonuna kadar bitirilmesi planlanıyor. Kandıra’ya doğalgaz iletimi sağlanana kadar toplam 28.120 metre çelik iletim hattı, 11.000 metre PE dağıtım hattı, 500 adet servis kutusu montajı ve 1 adet Bölge Regülatörü yapılacak.

 

KANDIRA’YA KONFOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetler ile Kandıra’da yaşam kalitesi her geçen gün yükseliyor. Bu güne kadar yapılan önemli çalışmaların ardından Kandıra’ya verilen doğalgaz ile  yaşama konfor geliyor. Kandıra ekonomisinden ev yaşamına kadar her alanda önemli etkileri olacak doğalgaz için çalışmaların hızlanması Kandıra’lı vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑