Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Diyanet-Sen’den anlamlı buluşma

Diyanet-Sen Kandıra Temsilciliği, üyeleri ve kurum idarecileri ile tanışma ve dayanışma yemeği düzenledi.

22 Mayıs 2014 Saat: 13:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.849 kez okunmuştur

Kandıra Diyanet-Sen’den anlamlı buluşma
Kandıra Diyanet-Sen’den anlamlı buluşma

Diyanet-Sen Kandıra Temsilciliği, üyeleri ve kurum idarecilerine yönelik Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Tesisleri’nde tanışma ve dayanışma yemeği düzenledi. Diyanet-Sen Kandıra Temsilcisi Tuncay Yaşar’ın ev sahipliği yaptığı programa Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Birdane, OSB Müdürü Hamit Eroğlu, Diyanet-Sen İl Başkanı Selami Tarcan, Sağlık-Sen İl Başkan Yardımcısı Ali Tokgöz, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Yılmaz, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmail Koç, müftülük personelleri, sendika temsilcileri ve 160 Diyanet-Sen üyesi imam ve müezzin katıldı.
HER ZAMAN YANINIZDAYIM Yemeğin ardından konuşma yapan Diyanet-Sen Kandıra Temsilcisi Tuncay Yaşar, yemeğin amacının birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu dile getirdi ve yapmış oldukları hizmetler hakkında bilgi verdi. Başkan Köken ise yapmış olduğu konuşmasında, “Sizlerin aranızda olmaktan mutluluk duydum. Bir olmanın değerini iyi bilmemiz gerekiyor. Bundan sonra birbirimizi kırmak ve hata yapma lüksümüz yok. Güzel bir ülkemiz var. Güzel bir ilçemiz var. Birlik beraberliğimizin kimsenin bozmasına izin vermemeliyiz. Birlikte bu güzel ilçemize hizmet edelim. Bu programa gelen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlarda her zaman yanınızda olacağımı belirtiyorum ve devamını diliyorum” dedi.
PLAKET VERİLDİ Program bitiminde daha önce Diyanet-Sen Kandıra Temsilciliği’nde görev yapan Çarşı Camii müezzin kayyımı Ali Sarıkaya, Ahmetli Köy İmam Hatibi Metin Ünal ve Kayıplar Köy eski imamı ve şu anda Bolu cezaevi vaizi olan İrfan Yağız’a ilçe temsilciliği tarafından plaket verildi. İrfan Yağız yemeğe katılamadığından dolayı plaketini vekaleten sendika iş yeri temsilcisi İlhan Erbay’a verildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑