Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra Din Görevlileri görev dağılımı yaptı

Kandıra Din Görevlileri Derneği'nde görev dağılımı yapıldı. Yusuf Çakar başkan olurken, yönetim kurulu ise Türkan Türkyılmaz, Engin Bel, Ahmet Baştan ve İsmail Varol...

11 Mayıs 2009 Saat: 20:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.099 kez okunmuştur

Kandıra Din Görevlileri görev dağılımı yaptı
Kandıra Din Görevlileri görev dağılımı yaptı

Kandıra Din Görevlileri Derneği’nde görev dağılımı yapıldı. Yusuf Çakar başkan olurken, yönetim kurulu ise Türkan Türkyılmaz, Engin Bel, Ahmet Baştan ve İsmail Varol’dan oluştu

 

Geçtiğimiz günlerde kongresini yapan Kandıra Din Görevleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde görev dağılımı da yapıldı. Kongrede Kandıra Yeni Camii İmamı Yusuf Çakar’ın listesi 53 oy alarak açık ara farkla seçimi kazandı. Kongreden sonra yapılan görev dağılımında, yeni yönetim şöyle oluştu: Başkan Yusuf Çakar, başkan yardımcısı Türkan Türkyılmaz, sekreter Engin Bel, muhasip Ahmet Baştan, asil üye İsmail Varol. Kısa bir açıklama yapan yeni başkan Çakar, “Bizleri bu görevi layık gören siz değerli üyelerimize teşekkür ederim. Bizler de ekibimizle bu görevin bilinci içinde en iyi hizmeti sunacağız inşallah” dedi.

 

Yeni Yönetim: Başkan Yusuf Çakar, başkan yardımcısı Türkan Türkyılmaz, sekreter Engin Bel, muhasip Ahmet Baştan, asil üye İsmail Varol. İlk ziyaret: Kandıra Din Görevleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin çiçeği burnunda başkanı Yusuf Çakar ve yönetimi ilk ziyaretlerini ise Kandıra İlçe Müftüsü Dr. İhsan Kara’ya yaptı.

İlk ziyaret İlçe Müftüsü’ne

Kandıra Din Görevleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin çiçeği burnunda başkanı Yusuf Çakar ve yönetimi ilk ziyaretlerini ise Kandıra İlçe Müftüsü Dr. İhsan Kara’yı makamında ziyaret ederek gerçekleştirdi. Başkan Çakar, dernek hakkında bir süre bilgi verdikten sonra derneğin birlik ve beraberlik içinde olduğunu, tüm din görevlilerinin bu çatı atında toplandıklarını vurguladı. Çakar, “Bizler yönetim olarak bu görevi inşallah en iyi şekilde yürüteceğiz” dedi. İlçe Müftüsü Kaya ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Yeni göreviniz başarılar dilerim” diyerek hepsini tebrik etti.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑