Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Kandıra Devlet’e yeni uzman hekim

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Muhammet Şehmi Yılmaz, M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne atandı.

19 Mart 2024 Saat: 03:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.265 kez okunmuştur

Kandıra Devlet’e yeni uzman hekim
Kandıra Devlet’e yeni uzman hekim

Uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne atanan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Muhammet Şehmi Yılmaz, hasta kabulüne başladı.

1992'de Adapazarı'nda doğan Yılmaz, 2016 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2016-2019 arasında Sakarya, Kaynarca Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak görev yaptı. 2019-2024 yılları arasında Konya, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Meram Tıp Fakültesi'nde İç Hastalıkları ve Dahiliye uzmanlığını tamamladı. Evli ve bir çocuk babası olan Uzman Dr. Muhammet Şehmi Yılmaz, mart ayından itibaren M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesinde göreve başladı.

ALANINDA UZMAN
İç Hastalıkları dalında uzmanlaşan ve hastalara koyduğu teşhisle kısa sürede isminden söz ettiren Uzman Doktor Muhammet Şehmi Yılmaz, sık sık konferanslara da katılıyor.
Yılmaz, havaların ısınmaya başladığı şu günlerde zaman zaman ani ısı düşüşleri yaşandığını, bunun da bazı hastalıkların daha çok görülmesine yol açtığını söyledi.
İç Hastalıkları Uzmanı Yılmaz, ilkbahara geçişte solunum yolu hastalıklarından alerjik rinit ve alerjik astıma, mide bağırsak hastalıklarından depresyon sıklığında artışa dek bir çok şikayetin bu dönemlerde görüldüğüne dikkat çekti.
Yılmaz, “Önemli olan hastalık kapıyı çalmadan önlem almaktır” dedi ve üst solunum yolu hastalıklarından korunmak için hava durumuna göre giyinmeyi, bol bol sebze ve meyve tüketmeyi, günde en az 2 litre su içmeyi tavsiye etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑