Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Demokrat Parti Seçim Bürosunu büyük bir törenle açtı

Kandıra Demokrat Parti İlçe Teşkilatı dün görkemli bir törenle seçim bürosunu açtı. Açılışı İl Başkanı Ercüment Şahin gerçekleştirdi.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.875 kez okunmuştur

Kandıra Demokrat Parti Seçim Bürosunu büyük bir törenle açtı
Kandıra Demokrat Parti Seçim Bürosunu büyük bir törenle açtı

 

Kandıra Demokrat Parti İlçe Teşkilatı dün görkemli bir törenle seçim bürosunu açtı. Açılışı İl Başkanı Ercüment Şahin gerçekleştirdi.

 

ÜNAL CANKURT

Kandıra Demokrat Parti Kandıra’da seçim bürosunu görkemli bir tören ve büyük bir kalabalık eşliğinde açılışı gerçekletirdi. Kandıra’da seçim çalışmalarına hızla Başlayan Kandıra Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Olcay Çelik’e açılıştı halkın ilgisi büyüktü. Seçim bürosunun açılışında katılımın ve kalabalığın yoğun olduğu halk Çelik’i alkışlarla karşıladı. Kandıra Demokrat Partinin törenle gerçekleştirdiği seçim bürosunu açılışını İl Başkanı Ercüment Şahin, Büyükşehir adayı Zafer Ayda, Kandıra Belediye Başkan adayı Olcay Çelik ve Demokrat Parti İlçe Başkanı Levent Yağız gerçekleştirdi. Açılışa DP Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis üyesi adayları ve çok sayıda halkın katıldığı kalabalıkla seçim bürosu şenlik alanına döndü. 10 yıl sonra DP ve Çelik

Kandıra Seçim bürosunun açılışında konuşma yapan İl Başkanı Ercüment Şahin, “Demokrat Parti olarak 5 İlçe’de çok iddialıyız. Bu İlçelerden birisi de Olcay Çelik ile Kandıra’dır. Halkın sevdiği, saydığı adayımız Olcay Çelik’le Kandıra2da iddialıyız. Kocaeli’nde bile Olcay Çelik ismi sıkça zikrediliyor. Kandıra Çelik’le kazanır. Kandıralı hemşerilerimden 29 mart seçimlerinde adayımız için oy istiyorum. Kandıra’yı en iyi yönetecek başkanı seçmeniz için yerel seçimlerde desteğinizi bekliyoruz. Allahın izni sizlerin desteği ve gücü ile Olcay Çelik’i Belediye Başkanı yapacaksınız.10 yıl sonra Demokrat Parti ve Olcay Çelik” dedi Geleceğinizi bize teslim edin

Kandıra Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Olcay Çelik, “Siyasette bu güne kadar hep belirli bir çizgi de durdum. Siyasette Nezaket çizgimden hiç çıkmadım ve tekrar Belediye Başkan adayıyım. Kendinize bir Belediye Başkanı nasıl olmalıdır diye sorduğunuz da karşınızda beni bulacaksınız. Projelerimizi çok dikkatli hazırlıyoruz ve nüfusumuz ileri de 3 kat daha artacak ve biz projelerimizi buna göre ayarlıyoruz. 2 şey çok önemli biri Ekonomi diğeri ise sosyal yaşam’dır. Kandıra Kocaeli’nin en geri kalmış ilçesidir. Kandıra’da yapılacak çok iş var ben ve ekibim buna hazırız. Kandıra’nın yolunu açacağız, bu yüzden geleceğinizi bize teslim edin. 29 Mart akşamı hep beraber Kandıra Belediyesini kazanmamızı kutlarız inşallah” dedi. Çelik’ten sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zafer Ayda şöyle konuştu: “64 yıllık mazisi olan Demokrat Parti kıymetli, dürüst insanlarla saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Bir Belediye Başkanının önce dürüst ve güvenilir olması gerekir Belediyenizi emin insanlara teslim edin.Kandıra Çelik’le iyi günlere gidiyor.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑