Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’dan Suriye’ye yardım tırı

Kocae

27 Haziran 2014 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.283 kez okunmuştur

Kandıra’dan Suriye’ye yardım tırı
Kandıra’dan Suriye’ye yardım tırı
Kandıra halkının bağışlarıyla toplanan 23 ton gıda ile 100 çuval giyim, Kandıra Belediyesi önünde düzenlenen törenle savaş mağduru Suriye halkına gönderildi. Düzenlenen törene Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İHH Kocaeli İl Başkanı İsmail Yeşildal, AK Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.
KOCAELİ’DEN 28 TIR Düzenlenen törende konuşan İHH Kocaeli İl Başkanı Yeşildal, “Bölgede sadece bir fırınımızda günde 170 bin ekmek çıkarıyor, sıcak yemek dağıtıyoruz. Suriye’de çocuklarımız aç, kadınlar mağdur. Bu duruma bu işkenceye duyarsız kalamayız. Kocaeli’nden 28. yardım tırını yola çıkarıyoruz. Bu tarz katkıların devamını bekliyoruz” dedi. Ardından söz alan Belediye Başkanı Ünal Köken, “Orada kanayan bir yara var ve dünyayı yönetenler bu yaranın kapanmasına izin vermiyor. Bizler her türlü desteği gerek devlet, gerek fert olarak yapmak ve bu yarayı kapatmak zorundayız. Emeği geçen tüm kardeşlerimden Allah razı olsun” dedi.
SESSİZ KALAMAYIZ Köken’in ardından konuşma yapan Kaymakam Erdoğan “Yanı başımızda bir zulüm yaşanmakta. Zulüm bitsin diye beklerken daha da şiddetlendi. Biz buna sessiz kalamayız. Devlet olarak, hükümet olarak, vatandaş olarak elimizden geleni yapacağız. Türk milletinin hayırseverliğiyle ihtiyaçları karşılayacağız. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi. Yapılan duaların adından yardım tırı Suriye’ye doğru yola çıktı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑