Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra'dan ilk kafile Hacc'a uğurlandı

Kandıra’nın ilk hacı kafilesi, dün akşam Kandıra Merkez Çarşı Camii önünde düzenlenen törenle kutsal topraklara uğurlandı.

3 Eylül 2014 Saat: 11:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.196 kez okunmuştur

Kandıra'dan ilk kafile Hacc'a uğurlandı
Kandıra'dan ilk kafile Hacc'a uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonu ile hacca gidecek olan 11 hacı adayı için Kandıra İlçe Müftülüğü tarafından uğurlama töreni düzenlendi. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in de katıldığı uğurlama töreni Kandıra Merkez Çarşı Cami önünde gerçekleşti. Hac görevini yerine getirecek olan 11 hacı adayı, okunan ilahiler ve dualar eşliğinde aileleri ve sevdikleriyle vedalaştı.
MEMLEKETİMİZ İÇİN DUA EDİN Hac görevlerini hayırlı bir şekilde yerine getirip yurda dönmelerini temenni eden Belediye Başkanı Ünal Köken, “Uzun zamandır beklediğiniz hacı olma şerefine inşallah erişeceksiniz. Kazasız belasız, sağlıklı sıhhatli bir şekilde hacı olarak yurda dönmenizi Cenab-ı Allah sizlere nasip etsin. Oralarda yapacağınız dualarda memleketimizin birlik ve beraberliği için de dua etmeyi eksik etmeyin” diye konuştu. Konuşmasının ardından hacı adaylarının elini öpen ve hediyelerini veren Başkan Köken, hayırlı yolculuklar diledi.
14 EKİM’DE YURDA DÖNECEKLER Ardından Kocaeli’nden yola çıkan 300 kişilik kafilenin arasında olan Kandıralı hacı adayları, il müftülüğünün düzenlediği uğurlama törenine katılmak için yola çıktı. Başiskele İlçe Müftüsü Abdulsamet Erkul’un kafile başkanlığında hac görevlerini yerine getirecek olan Kandıralı hacı adayları, Perşembe Pazarı alanından kutsal topraklara uğurlandı. Hacı adayları 8 gün Medine’de 32 gün de Mekke’de kalarak hac görevlerini yerine getirerek ve 14 Ekim’de yurda dönüş yapacak.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑