Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra’dan demokrasi şehitleri ve gazilerine destek

AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na katılarak demokrasi şehitleri ve gazilerine destek oldu.

4 Ağustos 2016 Saat: 15:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.859 kez okunmuştur

Kandıra’dan demokrasi şehitleri ve gazilerine destek
Kandıra’dan demokrasi şehitleri ve gazilerine destek

AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşların aileleri ile yaralanan vatandaşlara destek olmak amacıyla Başbakanlık tarafından başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na katıldı. “Onlar Vatana Sahip Çıktı, Bizde Ailelerine” sloganıyla bir araya gelen partililer,  topladıkları bağışları Ziraat Bankası Kandıra Şubesi’ne yatırarak demokrasi şehitlerine ve gazilerine destek oldu.

HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, yaptığı açıklamasında, “15 Temmuz’da gerçekten kara bir gece yaşadık. FETÖ terör örgütünün yapmak istediği darbeye karşı başta vatandaşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, kamu görevlilerimiz, polis ve jandarmamız canını hiçe sayarak tankın, merminin önüne geçti. Ve vatan bayrak uğrunda 238 vatandaşımız şehit oldu. Bizde bu uğurda ölen şehitlerimiz için dayanışma kampanyasına destek verdik. Yapmış olduğumuz yardımlar mümkün değil karşılığını bulmayacak, haklarını ödeyemeyiz ama en azından şehit ailelerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek ve birlikteliğimizi sağlamak istedik. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlarımız da Ziraat Bankası’nda açılan hesaptan bağışta bulunabilirler” dedi.  

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑