Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’dan Bayırbucak Türkmenleri için 4’ncü tır yola çıktı

Kandıra’da Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen kampanya çerçevesinde toplanan giyim, battaniye, un ve gıda yüklü 4’ncü tır, dualar eşliğinde Suriye'ye uğurlandı

18 Ocak 2016 Saat: 13:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.527 kez okunmuştur

Kandıra’dan Bayırbucak Türkmenleri için 4’ncü tır yola çıktı
Kandıra’dan Bayırbucak Türkmenleri için 4’ncü tır yola çıktı

Kandıra Kaymakamlığı, Kandıra Belediyesi, İlim Yayma Cemiyeti Kandıra Temsilciliği, İHH İnsani Yardım Vakfı Kandıra Temsilciliği, Kandıra Gülsima Eğitim ve Kültür Derneği ve Diyanet-Sen Kandıra Temsilciliği tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde Bayırbucak Türkmenlerine gönderilen 4’ncü yardım tırı, dualar eşliğinde uğurlandı. Hayırsever vatandaşların katkılarıyla toplanan giyim, battaniye, un ve gıda yüklü tır, belediye binası önünde düzenlenen törenle Bayırbucak Türkmenleri için yola çıktı. Törene Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, sivil toplum örgütleri, kurum idarecileri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

YARDIMLAR DEVAM EDECEK

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken törende yaptığı konuşmasında giyim, battaniye ve un yardımlarının yerine güvenle ulaştırılacağını ifade etti. Başkan Köken, “Sevip saydığımız kendimizden gördüğümüz kardeşlerimize elimizden gelen katkıları devletimiz, belediyelerimiz, valiliklerimiz, kaymakamlıklarımız, sivil toplum örgütlerimizle birlikte yerine getirmek için çalışıyoruz. Oradaki kardeşlerimizin ettiği dualar bizlere yetecektir. Yardım sevdalısı olan hemşerilerimizle birlikte şu an gönderilen yardım tırının sayısını dörtten daha fazlaya çıkartacağız. Yardım etmek bereket getirir. Bu işe yüreğini, vicdanını koyan değerli hemşerilerime de teşekkür ediyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑