Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra’dan Başbakan’a Mektup

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları tarafından hazırlanan “Başbakan’a Mektup Vizyon 2023” projesi bu hafta Kandıra’da gençlerle buluştu.

31 Aralık 2012 Saat: 22:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.045 kez okunmuştur

Kandıra’dan Başbakan’a Mektup
Kandıra’dan Başbakan’a Mektup
AKP Kocaeli Gençlik Kolları tarafından yürütülen ve her hafta farklı ilçede kurulan “Başbakan’a Mektup Vizyon 2023” bu hafta Kandıra’da kuruldu. AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları, proje kapsamında yazılan mektuplarla gençlerin 2023 yılından beklentilerine, hayallerine ve isteklerine ulaşmayı amaçlıyor. Kandıra Merkezinde kurulan standı ziyaret eden AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur projeyi yakından takip ettiğini belirterek “Gençlerimize sadece yarını emanet etmiyoruz, onları bugüne de ortak ediyoruz. Gençlerimizin fikirleri bizim için çok değerli, o nedenle Başbakan’a Mektup Vizyon 2023 projesi çok önemli. Biliyoruz ki bu ülkeyi 2023’e gençler taşıyacak” dedi.
Kandıra halkının yoğun ilgi gösterdiği “Başbakan’a Mektup Vizyon 2023” standına ev sahipliği yapan Kandıra Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri gün boyunca mektup yazanlarla birebir ilgilendiler. Ayrıca stantta Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, İl Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Fatih Kılıç, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Yusuf Yazıcı, Halil Ayaz da hazır bulundu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑