Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra'dan 418 genç törenle askerimizi uğurlandı

Kandıralılar 418'e yakın askeri önceki akşam Kocaeli terminalinden vatani görevini yapmak için davullu zurnalı uğurlamada hüzün ve sevinç birbirine karıştı.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.430 kez okunmuştur

Kandıra'dan 418 genç törenle askerimizi uğurlandı
Kandıra'dan 418 genç törenle askerimizi uğurlandı

 

Kandıralılar 418’e yakın askeri önceki akşam Kocaeli terminalinden vatani görevini yapmak için davullu zurnalı uğurlamada hüzün ve sevinç birbirine karıştı.

 

ÜNAL CANKURT

Kandıra’da askere gitmeye hazır 458 asker adayından 418’ü sülüsünü alarak Türkiye’nin çeşitli İllerine dağıldı. Kandıralı gençleri askere yakınları ve kendi aileleri İzmit Terminalinden gönderdiler. Gençlerin uğurlanmasına birçok köy muhtarı katıldı.

Kandıranın hemen hemen her muhtarlığından asker adayları Kocaeli terminalinden aileleri ve yakınları tarafından gözyaşlarıyla askere uğurlandılar. Asker adaylarına arkadaşları tarafından moral verildi. Davullar halaylar eşliğinde büyük kalabalığın katılımlarıyla Kocaeli terminali adeta ana baba günü gibiydi. Terminalde oğullarını askere uğurlayan anaların gözyaşları dökülürken asker adayları arkadaşları tarafından omuzlara alınarak “en büyük asker bizim asker” sloganlarıyla Kocaeli terminalini çınlattı. Kandıra DP Belediye Başkan adayı Olcay Çelik tüm asker adaylarını kucaklayarak asker uğurlamak için terminalde yer alması asker ve yakınlarını sevindirdi. Asker yakınları ve asker adayları böyle bir günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için Olcay Çelik’e teşekkür ettiler. Kandıra Merkezden 29 asker giderken 96 muhtarlıktan 79 muhtarlık 418 kişi askere gönderdi. 19 askerle Karaağaç, 18 asker Akçabayli, Balaban-Beylerbeyi-Döngelli-Hacılar-Kırkarmut- Özbey köyleri ise 11’er kişi asker diğer köyler ise 10’dan aşağı olmak üzere toplam 418 kişi Kandıra Merkez ve Köylerinden asker uğurladı. Kandıra DP Belediye Başkan adayı Olcay Çelik tüm asker adaylarını kucaklayarak asker uğurlamak için terminalde yer alması asker ve yakınlarını sevindirdi. Asker yakınları ve asker adayları böyle bir günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için Olcay Çelik’e teşekkür ettiler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑