Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’da yılın annesi Rasime Çalık

Kandıra Belediyesi tarafından Turan Güneş Kültür Merkezi’nde düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde, annelere çeşitli hediyeler verildi.

17 Mayıs 2012 Saat: 20:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.947 kez okunmuştur

Kandıra’da yılın annesi Rasime Çalık
Kandıra’da yılın annesi Rasime Çalık
Anneler Günü etkinliğine Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın eşi Özen Kan’ın yanı sıra Kandıralı bayanlar yoğun ilgi gösterdi. Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Anneler Günü etkinliğine katılan tüm davetlilere Kandıra Belediyesi hediyeler dağıttı.
Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, “Toplumumuzun temelini oluşturan annelerimizin bu özel gününü kutlarım. Annelerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Annelerimiz için ayrılan bu gün tabi ki az. Kandıra Belediyesi ve çalışanları ile birlikte hizmet için çaba sarf ediyoruz. Annelerimiz, kadınlarımız ve çocuklarımız hayatlarını belediyeyi yanlarında hissederek mutlu yaşamalılar. Anne sevgisi ve bu anne sevgisini çocuğun hissedebilmesi o kadar ve o kadar özel bir duygudur ki, bu özel duyguyu da tek bir güne sığdırmak tabi ki de yetmez. Değerli annelerimize esenlikler diliyor, içten saygılarımı sunuyorum” dedi.
Kandıra Belediyesi’nin anneler günü etkinliğinde yılın annesi Rasime Çalık seçildi. 68 yaşında ki Rasime Anne sahnede duygu dolu anlar yaşadı. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve eşi Özen Kan hediye ve çiçek takdim etti. Nazelin müzik grubunun bir birinden güzel şarkıları ve oyun havalarıyla tüm davetliler doyasıya eğlendi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑