Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’da Vestel bayii hizmete açıldı

Kandıra’nın tanınmış simalarından Mesut Karagöz, Aydınlık Mahallesi Sezenler Caddesi üzerinde ilçenin yeni Vestel Yetkili Bayii’ni hizmete açtı

12 Ocak 2016 Saat: 16:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.741 kez okunmuştur

Kandıra’da Vestel bayii hizmete açıldı
Kandıra’da Vestel bayii hizmete açıldı

Uzun yıllardır beyaz eşya sektöründe çeşitli mağazalarda çalışan Kandıra’nın tanınmış isimlerinden Mesut Karagöz, Aydınlık Mahallesi Sezenler Caddesi Yağlıtohumlar karşısında ilçenin yeni Vestel Yetkili Bayii’ni açarak kendi işini kurdu.  Sektörde deneyimli bir isim olan Karagöz, İzmit’te uzun yıllar çeşitli mağazalarda çalıştıktan sonra memleketi olan Kandıra’da kalmayı tercih ederek açtığı bayilikle yakın çevresinden de tam destek aldı. 


HALKIN HİZMETİNDE
Türkiye’nin ileri gelen elektronik ve beyaz eşya markası olan Vestel’de buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makineleri, TV çeşitleri, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, fırınlar ve elektronik ürünler gibi birçok ev eşyasını satışa sunan Karagöz, telefon ve televizyon satışlarının yanı sıra internet satışı yaptıklarını da dile getirdi.  Yerli malı olan Vestel’i gerek kalite gerekse sağlamlık açısından tercih ettiğini kaydeden Karagöz, satışlarda kredi kartına taksit ve elden taksit imkanının da olduğunu ifade ederek Kandıra halkının hizmetinde olduğunu dile getirdi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑