Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’da Turizm Birliği Üye Seçimleri Yapıldı

Kocaeli-Kandıra Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma Ve Gelişim Bölgesi Birliği Başkanlığının 2012 yılı Genel Kurul Toplantısın Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi.

4 Mayıs 2012 Saat: 19:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.861 kez okunmuştur

Kandıra’da Turizm Birliği Üye Seçimleri Yapıldı
Kandıra’da Turizm Birliği Üye Seçimleri Yapıldı
Divan Başkanlığı’na İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, Kâtip Üyeler ise Haluk Şen ve Recep Şenol seçildi. İlçe Kaymakamı Hamza Erkal’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerinden Rüştü Uygur, Erdoğan Günay, Kandıra Belediyesi Meclis Üyesi Erkan İşler, AKP Kandıra İl Genel Meclis Üyesi İsmail Akalın, A.Haluk Şen, CHP İl Genel Meclis Üyesi Recep Şenol Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ergün Şen ve birliğe üye olan 17 köy muhtarı katıldılar.
Genel Kurul Toplantısında yapılan ve yapılması planlanan turizm faaliyetleri ile ilgili İlçe Kaymakamı Hamza Erkal bir konuşma yaptı. Kaymakam Erkal yaptığı konuşmada, İlçemizdeki turizm faaliyetleri ile yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Ardından Birliğin 2011 yılı Bütçe Kesin Hesabı okundu ve ibra edilerek 2012 yılı aidatları belirlenmesinin ardından Birlik Encümen Üyeleri seçimi yapıldı.
Birlik Encümen Üye seçimine kapalı oylamayla geçildi. 30 üyenin 29’u sandık başına giderek oyunu kullandı. Oy Dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti; İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Akalın 24, Haluk Şen 23, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerinden M. Rüştü Uygur 23, Erdoğan Günay 24, Kandıra Belediye Meclis Üyesi Erkan İşler 24, Kurtyeri Muhtarı Erol Taşçı 22 oy aldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑