Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Ekonomi

Kandıra’da Turizm Birliği Üye Seçimleri Yapıldı.

Kandıra Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan Kocaeli Kıyı Bandı Kültür Ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Birliği seçimlerinde Divan Başkanlığı’na İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, Kâtip Üyeler ise Haluk Şen ve Recep Şenol seçildi.

21 Nisan 2011 Saat: 21:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.812 kez okunmuştur

Kandıra’da Turizm Birliği Üye Seçimleri Yapıldı.
Kandıra’da Turizm Birliği Üye Seçimleri Yapıldı.

Katılım Yüksekti İlçe Kaymakamı Hamza Erkal’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanı Zekeriya Özak, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muammer Biner, İl Genel Meclis Üyeleri Haluk Şen, İsmail Akalın, Recep Şenol, Fikret Hocaoğlu, Kandıra Belediye Meclis Üyeleri Rüştü Uygur, Erkan İşler, Erdoğan Günay, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Güzel, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ergün Şen ve birliğe üye olan 17 köy muhtarı katıldılar.
Kapalı Oylamaya Gidildi. Birlik Encümen Üye seçimine kapalı oylamayla geçildi. 30 üyenin 29’u sandık başına giderek oyunu kullandı. Oy Dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti; İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Akalın 20 oyla asil seçilirken Recep Şenol 20 oyla yedek seçildi. Büyükşehir Belediyesi’nden Erdoğan Günay 24, Muammer Biner 17 oy alarak asil seçildiler. Kandıra Belediyesi’nden ise Erkan İşler 25 oyla asil üye seçildi. Köy muhtarları İsmail Buruş 19 asil seçilirken Erol taşçı 8 oy ile yedek seçildi.
Kandıra’da Turizm ve Kültür ele alındı. Dilek ve temennilerde, Kandıra Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Turizmci olan Erkan İşler söz alarak turizmin önemine değindi. Seçimlere katılan tüm üyeler teşekkür konuşması yaparak Kandıra’da ki turizmin gelişmesi için birlikte hareket edilmesini vurguladılar. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Kandıra Musuki ve Tiyatro Derneği Başkanı Rüştü Uygur, ilçemizin kültürel konularını da ele alarak turizmle bağdaştırıp tüm dünyaya duyurmanın çabası içinde olduklarını belirtti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑