Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra'da tam kadro bayramlaşma coşkusu

Kandıra Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen bayramlaşma töreni Turan Güneş kültür merkezinde büyük katılımla gerçekleşti.

8 Ağustos 2013 Saat: 21:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.085 kez okunmuştur

Kandıra'da tam kadro bayramlaşma coşkusu
Kandıra'da tam kadro bayramlaşma coşkusu

Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Cengiz Kan, Sağlık Eski Bakanı Kazım Dinç, siyasi parti temsilcilikleri, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri, mahalle ve köy muhtarları ve çok sayıda vatandaşta katıldı. Kandıra Turan Güneş Kültür merkezinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreni renkli görüntülere sahne oldu.
Törende Kaymakam Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Cengiz Kan yanı sıra ilçede bulunan tüm siyasi partilerin başkanlarının eksiksiz yer alması, ortaya güzel bir tablonun çıkmasına neden oldu. Törene katılanlar bir birleriyle bayramlaştıktan sonra, ikram edilen çikolata ve çay eşliğinde sohbet etti. Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan bir konuşma yaparak, “Bu gün burada ortaya çıkan tablo, birlik ve beraberliğe en güzel örnektir” diyerek tüm katılımcıların bayramlarını tebrik etti.
BAYRAMDA GÖREV YAPAN POLİS VE JANDARMA UNUTULMADI Bayramlaşmaya katılanlar daha sonra hep birlikte ilçemize yeni atanan Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü Ali Rıza Güney’i makamında ziyaret ederek tüm polis memurlarıyla da bayramlaştı. Daha sonra vekâleten Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığını yürüten Yüzbaşı İlker Emirze ve nöbetçi subay ve uzmanların yanı sıra askerlerle ziyaret edilerek protokol tek tek bayramlaştı. Askerler tarafından ikram edilen çikolata ve çay ardından bayramlaşma sona erdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑