Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’da sonbahar temizliği yapıldı

Sonbaharın gelmesiyle artan yağışlar nedeniyle ortaya çıkması muhtemel su baskınlarına karşı belediye temizlik işleri müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli önlemler alınıyor.

1 Kasım 2014 Saat: 17:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.598 kez okunmuştur

Kandıra’da sonbahar temizliği yapıldı
Kandıra’da sonbahar temizliği yapıldı
İlçe genelindeki cadde ve sokaklardaki yağmur suyu kanalları, drenaj ızgaraları, mazgallar ve rögarlar ekipler tarafından düzenli olarak temizleniyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, son yıllarda dünyanın her yerinde salgın hastalıkları ile ani ve aşırı yağışların gerçekleşmesine dikkat çekerek, hem halkımızın hem de sorumluların gerekli tedbirleri alması gerektiğini ifade etti. Ayrıca çevreye zarar verecek her türlü zararlı atıkların bilinçsizce doğaya atılmasının yeşili, denizi ve diğer doğal zenginliklerimizi zamanla yok ettiğini, halkımızın bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini söyledi.
HALK PAZARI’NA ÖNEM Kandıra genelinde sokak temizlik çalışmaları yanında mazgal temizliğine de önem veren Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde başlattığı mazgal temizleme çalışmaları kapsamında kapalı pazar yerinde bulunan mazgalları da temizlendi. İlçede çarşamba günleri kurulan Kandıra köylerinin yanında çevre ilçe vatandaşlarının da büyük ilgi gösterdiği halk pazarının düzenli olarak temizliğini yapan ekipler, dönem dönem atıklarla dolan mazgalların detaylı temizliğini yaparak daha sağlıklı bir ortamda vatandaşların pazar alışverişlerini yapmalarına imkan sağlıyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑