Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra'da Ramazan Arslan coşkusu

SP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan ve belediye meclis üyesi adayları coşkulu bir törenle Kandıra halkına tanıtıldı.

15 Mart 2014 Saat: 13:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.181 kez okunmuştur

Kandıra'da Ramazan Arslan coşkusu
Kandıra'da Ramazan Arslan coşkusu

Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan'ın aday tanıtım programında büyük bir coşku yaşandı. Meşaleler ve tezahüratlarla program alanına yürüyen partililer Kandıra merkezde adeta gövde gösterisi yaptı. Turan Güneş Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, İlçe Başkanı Hakan Erol, ilçe gençlik kolları başkanı Asım Kemal Karagöz, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı.
KANDIRA’DA ŞANSIMIZ YÜKSEK Aday tanıtım programı İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından söz alan İlçe Başkanı Hakan Erol, yaptığı konuşmasında kendisini tanıtarak milli görüşle nasıl tanıştığından bahsetti. Daha sonra söz alan il başkanı Sinan Ejderoğlu, " Kandıra’da adayımızın şansı çok yüksek. O nedenle Kandıra'ya ayrı bir önem veriyoruz. Kandıra'yı milli görüşle tanıştırmak için il teşkilatı olarak üzerimize düşen her türlü görevi yerine getireceğiz. Allah’ın izniyle Ramazan Arslan ile beraber Kandıra’yı güzelleştirmek için belediyeyi kazanacağız. Bu akşam burada yaşanan heyecanın 30 Mart’ta sandıklara yansımasını temenni ediyorum" dedi.
BELEDİYECİLİK MİLLİ GÖRÜŞÜN İŞİDİR Yapılan tezahüratlar ile kürsüye çıkan SP Kandıra Belediye Başkan adayı Ramazan Arslan partililer tarafından ayakta alkışlandı. Gençlerin tezahüratları nedeniyle sık sık konuşması bölünen Arslan, "Biliyorsunuz diğer partilerde istifalar, kavgalar, bölünmeler oldu. Bizde herhangi bir sorun olmadı. Biz birlik ve beraberlik içinde belediyeye talibiz. Projelerimizi anlatmak istemiyoruz çünkü belediyecilik zaten milli görüşün işidir” diye konuştu.
DİĞER ADAYLAR RİSK ALAMAZ Rakiplerine yüklenen Arslan, “Diğer adaylar memur, ben işletmeciyim. Onlar risk alamazlar ama ben alırım. Diğer adaylar seçimi kaybettiğinde Kandıra da kalmayacaklar. İlçede tek kalan aday ben olacağım ve yine bu memleketin ekmeğini yemeğe devam edeceğim. Diğer adaylar kazanırsa odaları yine makam odası olur. Benim odam halka açık olacak. Diğer siyasi partilere üye olabilirsiniz ama bu sefer gönlünüzde yatan aslan Ramazan Arslan olsun" ifadelerini kullandı.
HİZMETLER YETERSİZ Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın, özgeçmişinin okunmasının ardından kürsüye çıkarak, "Kentimizin ve insanlarımızın sorunları sadece nutuklarla halledilecek sorunlar değil. Projeler çok önemlidir. Tezgahın temiz olması çok önemlidir. Bozuk tezgahtan doğru ürün çıkmaz. Biz milli görüş belediyeciliği ile çok temiz hizmetler yapacağız. Kocaeli ve Kandıra’da bir takım hizmetler yapıldı ama bunlar Kandıra için çok yetersiz hizmetler. Bizler milli görüş belediyeciliği ile kentimize hak ettiği hizmeti vereceğiz” diye konuştu.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑