Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra'da nöbetçi taksi sıkıntısı çözülüyor

Kandıra Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Gödek, Kandıra Belediyesi iş birliği ile ilçenin belirli bölgelerine taksi duraklarının yapılacağını ve duraklarda 24 saat nöbetçi taksi olacağını müjdeledi.

30 Nisan 2014 Saat: 12:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.161 kez okunmuştur

Kandıra'da nöbetçi taksi sıkıntısı çözülüyor
Kandıra'da nöbetçi taksi sıkıntısı çözülüyor
1989 yılından bu yana Kandıra Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Gödek, üyelerinin sorunlarıyla ilgilenmeye devam ediyor. Esnafın sıkıntısını minimuma indirmek için federasyon ile şoförler arasında köprü görevi yapan Gödek, kendi çabalarıyla ve üyelerinin desteğiyle odayı ayakta tutmaya çalışıyor. Şehir içi taşımacılığı ile ilgili sorunları da yakından takip eden Gödek, bu konudaki sıkıntılarla da yakınen ilgilenerek çözüm üretiyor. Kandıra’daki sorunlardan biri olan nöbetçi taksi sıkıntılarına da çözüm üreten Gödek, taksi duraklarının önümüzdeki günlerde yapılmasıyla bu sorunu çözüme kavuşturmayı hedefliyor.
TAKSİ DURAĞI İÇİN ONAY ALDIK Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ile görüşerek belirli noktalara taksi durakları yapılacağını söyleyen Gödek, “Şuanda Kandıra’da 3 tane taksi durağı var. Fakat duraklar taksi şoförlerinin dinlenebileceği, konaklayabileceği bir mekan değil. Bu nedenle Kandıra’da nöbetçi taksi bulmak zor oluyordu. Belediye başkanımızla bu konuyu görüştük ve Kandıra’mıza yakışır bir taksi durağı yapılması için onay aldık. Önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanacaktır” dedi. 24 SAAT NÖBETÇİ TAKSİ M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne, Kandıra Meslek Yüksek Okulu’na, otogara ve cezaevine yeni duraklar yapılacağını söyleyen Gödek, mevcut şoförlerin halkın mağdur olmayacağı bir sistemle nöbetleşe çalışacağını ifade etti. Süreç içerisinde durak veya taksi ihtiyacı artarsa, çoğaltılması için gerekli çalışmaları yapacağını söyleyen Gödek, duraklarda 24 saat nöbetçi taksi olacağını da sözlerine ekledi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑