Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra’da meclis üyeleri tamam

Siyaset aynı heyecanla Kandıra’da devam ediyor. 4 siyasi parti Kandıra’da seçime giriyor. Belediye başkan adaylarını belirleyen siyasi partiler şimdilerde meclis üyelerini belirlemek için gece gündüz çalışıyor.

11 Şubat 2014 Saat: 18:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.267 kez okunmuştur

Kandıra’da meclis üyeleri tamam
Kandıra’da meclis üyeleri tamam
Aylardır belediye başkan adayları ha açıklandı ha açıklanacak derken nihayet açıklandı. Şimdilerde halkımız belediye meclis üyelerini sabırsızlıkla bekliyor. AKP, CHP, MHP ve SP belediye başkan adaylarını belirlemesiyle hangi meclis üyeleriyle seçime gideceği Kandıra’da merak konusu oldu. Saadet Partisi’nden belediye meclis üyeliği için 11 kişi başvuru yaptı. Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan 25 belediye meclis üyesini oluşturmak için çalışmalarını tamamladı. KÖKEN’İN İŞİ ZOR MHP belediye meclis üyeliği için 17 kişi başvuru yaptı. MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı, belediye meclis üyelerini kurmaylarla bir araya gelerek oluşturdu. CHP belediye meclis üyeliğine 36 kişi başvuru yaptı. CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca, 25 kişilik meclis üyesini oluştururken oldukça zorlandı. AKP belediye meclis üyeliğine ise 44 kişi başvuru yaptı. Belediye meclis üyeliğinde en çok başvurunun iktidar partisinde olması başkan adayı Ünal Köken’i onurlandırırken işini bir o kadar da zorlaştırdı.
TAVIR MI KOYACAK? 44 meclis üyesi aday adayları içerisinden sadece 25’i AKP Kandıra Belediye Başkan adayı Ünal Köken’in listesi içerisinde yer aldı. Belediye meclis üyeleri resmi olarak parti içerisinde belirlendi. Kamuoyuna ise önümüzdeki günlerde duyurulması bekleniyor. Şimdilerde halkın gözü AKP ve CHP üzerinde. Listede yer bulamayan CHP ve AKP meclis üyelerinin nasıl bir strateji belirleyeceği merak konusu. Listeye giremeyen meclis üyeleri partisinin kararına saygı mı gösterecek yoksa partisine tavır mı alacak? AÇIKLAMALARI BEKLENİYOR Meclis üyeliğine başvuran isimler listede yer alacak mı, alırsalar eğer sıralamalarda nerede yer alacak, şimdilerde Kandıra’da bunlar konuşuluyor. İşte en çok meclis üyelerinin kamuoyuna duyurulmasıyla Kandıra siyasetinde büyük hareketlilik yaşanacak gibi görünüyor. Bizde Kandıra’da yerel seçimlere katılan 4 partinin belediye meclis üyelerinin açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑