Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra'da krize inat Cafe açtı

Kandıra'da şehit Ümit Balkan parkı içinde halkın hizmetine açılan Yörük Cafe kaliteli hizmet sunmak için krize meyden okudu.

11 Mayıs 2009 Saat: 22:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.040 kez okunmuştur

Kandıra'da krize inat Cafe açtı
Kandıra'da krize inat Cafe açtı

Kandıra’da şehit Ümit Balkan parkı içinde halkın hizmetine açılan Yörük Cafe kaliteli hizmet sunmak için krize meyden okudu.

 

Kandıra’da önceki akşam krize inat Kapalı pazaryeri karşısı şehit Ümit Balkan parkı içinde halkın hizmetine Yörük Cafe açıldı. Kandıra’da Recep Şavk’ın sahibi olduğu Kapalı pazaryeri karşısı şehit Ümit Balkan parkı içinde halkın hizmetine açılan Yörük Cafe kaliteli hizmet sunmak için görkemli açılış ile krize meydan okudu. Açılışa Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren’in yanı sıra siyasi ve Kandıra halkının büyük katılımı ile gerçekleşti. Önceki gün açılışı yapılan Yörük Cafe, aparatif, soğuk- sıcak içecekler ve nargile keyfi ile Kandıra’da hizmet verecek. Yaklaşık 50 kişi kapasiteli iş yeri sahibi Şavk” 2 personelle hizmet vereceğiz. Fiyatlarımız çok uygun. Her zaman kaliteye önem vereceğiz ve sabah 07.00 den 24.00 kadar haftanın 7 günü açığız, İlçemize en güzel hizmeti sunarak yaz kış halkımızın böyle lüks parkın Kandıra’da tek olması halkımızın gece gündüz gidip çayını yudumlayacak böyle güzel alanlara ihtiyacı olduğunu düşündüğümüzden Kandıra’ya güzellik katacağı amacı ile böyle bir günde açılış yaptık” dedi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑