Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra’da komisyon üyeleri belirlendi

Kandıra Belediyesi Nisan Ayı Meclisi toplanarak gündeminde bulunan 5 maddeyi karara bağladı. Meclis toplantısında Kandıra Belediyesi'nin 2022 yılı faaliyet raporu oy birliği ile onaylanırken, komisyonlarda görev dağılımı da yapıldı

6 Nisan 2023 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.780 kez okunmuştur

Kandıra’da komisyon üyeleri belirlendi
Kandıra’da komisyon üyeleri belirlendi

Kandıra Belediyesi 2023 yılı Nisan ayı meclis toplantısının 1. Birleşiminin 1. Oturumu Başkan Adnan Turan’ın deprem bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi vermesi ve verilen destek teşekkürü ile başladı.

Kandıra Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen meclis toplantısında daha önce komisyonlara havale edilen ‘’ Akdurak Mahallesi 17/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği oy birliği ile, ‘’ Kandıra Merkez Mahallelerinde Muhtelif Yerlerde Tespit Edilen Eksiklik ve Sorunların Giderilmesi İçin 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği ’’ raporları oy çokluğu ile meclisten geçti.

KOMİSYONLAR BELİRLENDİ
Daha sonra komisyon üyelerinin belirlenmesine geçildi. Yapılan oylama sonucu 2023 yılı Plan ve Bütçe, İmar Komisyonu, Tarım ve Hayvancılık ve Türlü İşler Komisyonu üyeleri ile Encümen üyeleri belirlendi.

*Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri (AK Parti) Hamza Biçer, (AK Parti) Nazmiye Ceylan, (AK Parti) Sertan Kulaç, (MHP) Fahri Buruş, ( İYİ Parti) Mustafa Gebeş seçildi.

*İmar Komisyonu üyeleri (AK Parti) İsmail Akalan, (AK Parti) Mustafa Kurt, (AK Parti) İrfan Kurt, (MHP) İsmet Gürler, (İYİ Parti) Hüseyin Ayaz seçildi.

*Tarım ve Hayvancılık Komisyonu üyeleri (AK Parti) Murat Tonguç, (AK Parti) Hayri Çelik, (AK Parti) Bayram Küçükyılmaz, (MHP) Beyhan Şen, (İYİ Parti) Sinan Yolcu seçildi.

*Türlü İşler Komisyonu üyeleri (AK Parti) Zeynep Cici Morgül, (AK Parti) Merve Korkmaz, ((AK Parti) Adem Yaşa, (MHP) Ertuğrul Özcan (İYİ Parti) Şaban Aksoy seçildi.

*Encümen Üyeleri (AK Parti) İsmail Aysu, (AK Parti) Selahattin Okan seçildi.

FAALİYET RAPORU OY BİRLİĞİ İLE GEÇTİ
Komisyon ve encümen üyelerinin belirlenmesin ardından Faaliyet Raporunun görüşülmesine geçildi. Kanun gereği Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan yerini Meclis Başkan Vekili İrfan Kurt’a bıraktı. 2022 yılı Faaliyet Raporu oy birliği ile meclisten geçerek onaylandı.

Faaliyet Raporunun ardından Dilek ve temennilerin konuşulması ile meclis sonlandırıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑