Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra'da Köken rüzgarı esiyor

AKP'den Kandıra Belediye Başkan aday adayı olan Ünal Köken, ilçe esnafını tek tek ziyaret neden aday olduğunu anlattı

24 Ekim 2013 Saat: 21:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.376 kez okunmuştur

Kandıra'da Köken rüzgarı esiyor
Kandıra'da Köken rüzgarı esiyor

AKP'den Kandıra Belediye Başkan aday adayı olan Ünal Köken, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerle halkın nabzını tutan Köken, girdiği dükkanlarda aday adaylığına dair olumlu tepkiler aldı. Köken, ilk ziyaretine Kandıra Sınırlı Sorumlu Esnaf ve Kefalet Kooperatifi'ne giderek başladı. Kooperatif başkanı Ahmet Gödek, Köken'in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
SEVİM DEREN'E DE UĞRADI Sıcak bir şekilde ağırlanan Köken, Gödek'e teşekkür ederek, Cansev Eczanesi'nin sahibi, CHP Kocaeli eski Milletvekili adayı eczacı Sevim Deren'in dükkanına geçti. Burada da çok iyi bir şekilde ağırlanan Köken, “Kandıra'ya hizmet etmek için aday adayı oldum, seçildiğim takdirde herkesin başkanı olacağım” dedi. Eczacı Sevim Deren de Köken'in ziyaretinden mutlu olduğunu belirtip başarılar diledi. Daha sonra Akalınlar Giyim Mağazası'na geçen Köken mağaza sahibi İl Genel Meclisi'nin AKP'li üyesi İsmail Akalın ile bir süre sohbet etti. Bu ziyerette Köken'e Kandıra Aydınlık Mahallesi Muhtar adayı Recep Özden de eşlik etti.
ULAŞILMAZ OLMAYACAĞIM Ünal Köken yine Kandıra esnaflarından şehit asker Müddesir Yasan'ın babası Kıbrıs gazisi Ali Yasan'ı ziyaret ederek çalışmalarından bahsetti. Son olarak Akyıldız çay evine geçen Köken vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Halkın, “Seni başkan olarak görmek istiyoruz” demesi üzerine Köken'de ulaşılmaz bir başkan olmayacağına dair söz verdi.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑