Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra’da Hava sıcaklığı 37 dereceyi gördü, vatandaşlar sahile akın etti!

Sonbahar mevsiminde Kandıra’da öğle saatlerinde hava sıcaklığı 37 derece olarak ölçüldü. Kandıra sahili, sıcak havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlarla doldu.

19 Eylül 2022 Saat: 09:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 723 kez okunmuştur

Kandıra’da Hava sıcaklığı 37 dereceyi gördü, vatandaşlar sahile akın etti!
Kandıra’da Hava sıcaklığı 37 dereceyi gördü, vatandaşlar sahile akın etti!

Türkiye’nin pek çok bölgesinde hava sıcaklıkları dün rekor kırdı. Kocaeli’de de mevsim normallerinin üstünde seyreden hava sıcaklığı adeta kenti kavurdu. Meteoroloji’nin hava tahminlerinde, dün için hava sıcaklığının 41 dereceye kadar çıkabileceği belirtilenmişti. 41 derecelik sıcaklık tahminleri tutulmadı ama Kocaeli çok sıcak bir eylül günü yaşadı.

Kocaeli'de en yüksek hava sıcaklığı İzmit’te yaşandı. İzmit’te termometreler 37.1 dereceye kadar çıktı. Kandıra en sıcak ikinci ilçe olurken, hava sıcaklığı 36.8 derece oldu. Dilovası’nda ise 36,7 derecelik sıcaklık kayıtlara geçti.

Derince ve Karamürsel’de hava sıcaklığı 34,9, Kartepe’de 34,5, Körfez’de 34.2, Darıca ve Çayırova’da 33.3, Gebze’de 33,1 ve Gölcük’te hava sıcaklığı 32.9 olarak ölçüldü. Dün Kocaeli'nin en serin bölgesi ise 28 derece ile Kartepe Kayak Merkezi oldu.

Sonbahar mevsiminde hava sıcaklığının 35 derece ölçüldüğü Kocaeli'de vatandaşlar, Kandıra sahillerinde yoğunluk oluşturdu. Kerpe, Kumcağız, Kovanağzı ve Cebeci sahillerinde bazı vatandaşlar denize girerek serinlerken, bazıları da plaj şemsiyelerinin altında oturmayı tercih etti.

Bazı aileler ise sahilde çocuklarıyla oynayarak zaman geçirdi. Vatandaşlardan sezonun son sıcak günlerini denize girerek değerlendirmek istediklerini söyledi. "Güzel doğanın, güzel denizin keyfini çıkarmak, Kandıra'nın güzelliğini görmek için geldik. Kandıra sahilleri hakikaten doğaüstü bir yer. Sezonun son günleri, artık bu güneşler bir daha gelmez. Sezon finalini yapmak için denize geldik. Hava aşırı sıcak." ifadelerini kullandılar.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑