Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’da gazilere anlamlı tören

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik unvanının verilişinin 92. yıldönümü münasebetiyle Kandıra Kaymakamlığı tarafından Hükümet Konağı önünde bir program düzenlendi.

21 Eylül 2013 Saat: 00:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.698 kez okunmuştur

Kandıra’da gazilere anlamlı tören
Kandıra’da gazilere anlamlı tören

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik unvanının verilişinin yıldönümü nedeniyle düzenlenen program Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk sunulması ile başladı. Programa Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Murat Yaygın, İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Cengiz Kan, kurum idarecileri, siyasi parti temsilcileri ve gaziler katıldı.
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ Çelenklerin kaymakamlık, garnizon komutanlığı ve belediye başkanlığı tarafından anıta sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Kaymakam Erdoğan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından kaymakamlık toplantı salonuna geçildi. Burada gaziler ile sohbet edildi. Kaymakam Erdoğan, gaziler ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, kendilerine her zaman şükran borçlu olduklarını ifade etti ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını ve olacaklarını belirtti.
GAZİLERDEN TEŞEKKÜR Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyaret sırasında gaziler de isteklerini dile getirdi. Ziyaret sonunda gaziler, kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Cengiz Kan ve Garnizon Komutanı Murat Yaygın’a teşekkür ettiler.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑