Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra’da Fatih Erbakan coşkusu

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, Kandıra’da büyük bir coşkuyla karşılandı. Merkezde girilmedik cadde, selamlamadık esnaf bırakmayan Erbakan, halktan büyük ilgi gördü.

28 Şubat 2014 Saat: 12:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.343 kez okunmuştur

Kandıra’da Fatih Erbakan coşkusu
Kandıra’da Fatih Erbakan coşkusu
Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı aynı zamanda Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Fatih Erbakan Kandıra’da büyük bir coşkuyla karşılandı. Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan, İlçe Başkanı Hakan Erol, ilçe gençlik kolları, kadın kolları ve çok sayıda partili Erbakan’ı Kandıra girişinde bayraklar ve tezahüratlarla bekledi. Kandıra merkezde büyük bir coşkuyla karşılaşan Erbakan, halkı selamlayarak parti binasına yürüdü.
GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTILAR Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan’ın yanı sıra Refah Partisi kurucularından Ahmet Tekdal, SP Kartepe Belediye Başkan Adayı Mehmet Aras, Erbakan Vakfı yönetim kurulu üyesi Hüseyin Küçükkeskin, Saadet Partisi yönetim kurulu üyesi ve Erbakan Vakfı yönetim kurulu üyesi Şükrü Bayraktar da Kandıra’daydı. Merkezde girilmedik cadde selamlamadık esnaf bırakmayan Saadet Partililer, Kandıra’da adeta gövde gösterisi yaptı.
KANDIRA MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİ UNUTMADI Ziyaretler bittiğinde Merkez Çarşı Camii’nde ikindi namazını kılan Erdoğan namaz çıkışında halka seslendi. Erbakan yaptığı konuşmasında, “Burada belediye başkan adayımız Ramazan Arslan ve siz değerli Kandıra halkıyla buluştuk. Halktan çok güzel ilgi ve teveccüh gördük. İnşallah bu ilgi ve teveccüh 30 Mart’ta oya da dönüşecektir. Kandıra halkı Erbakan hocamızın hizmetlerini ve milli görüşün belediyeciliğini hiçbir zaman unutmamıştır. Unutmadığını da 30 Mart’ta gösterecektir. Bu yürüyüşümüz ve Kandıralılarla kucaklaşmamız hayırlı olsun. 30 Mart’ta belediyeyi aldığımızda belediye başkanımız Ramazan Arslan’ı ziyaret etmeyi Allah nasip ettirsin” diye konuştu.
GENÇLERE ROZET Ardından Görele Pide ve Döner Salonu’na geçilerek akşam yemeği yenildi. Yemekte partililerle sohbet eden Erbakan, kendisine sorulan soruları yanıtladı ve önerilerini partililerle paylaştı. Yemeğin ardından partiye üye olan gençlere Fatih Erbakan tarafından rozetleri takıldı.








       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑