Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra’da DP’yi kimse yok sayamaz

DP Kandıra İlçe Başkanı Ender Altınay, meclis üyelerine tam destek verdiğini, 2014 yerel seçimlerine sürpriz bir adayla çıkabileceklerini belirtti.

20 Ocak 2013 Saat: 16:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.154 kez okunmuştur

Kandıra’da DP’yi kimse yok sayamaz
Kandıra’da DP’yi kimse yok sayamaz
DP Kandıra Meclis Üyesi Salih Akyıldız önceki hafta gerçekleşen Ocak ayı meclis toplantısında başkan Kan’a mühendis alımı ile ilgili yasaları hatırlatmıştı. Kandıra günlerce meclis üyesi Salih Akyıldız’ı konuşur oldu. DP Kandıra İlçe Başkanı Ender Altınay, meclis üyesi Akyıldız’ın arkasında olduklarını ifade ederek şöyle konuştu; “Demokrat Parti’ni temsil eden meclis üyelerimiz halkımızın haklarını azınlıkta olmamıza rağmen sonuna kadar arayacaktır. Ana muhalefet partisinin yapamadığını bizim meclis üyelerimiz yapmıştır.
2011 yılı denetim komisyonunda yer alan usulsüzlük iddialarına iktidar ve ana muhalefet sessiz kalırken DP meclis üyemiz Salih Akyıldız bu olayı yargıya taşımıştır. DP’yi Kandıra’da kimse yok sayamaz. Kandıra’nın merkez ve köyleri Demokrat Parti’yi çok iyi tanır. Halkı ezmek için değil, halkın sorunlarını çözmek ve hizmet etmek için aday çıkartır. 2014 yerel seçimlerde en başarılı ve deneyimli isimlerin partimizden aday olması yönünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bazıları ‘Olcay Çelik’ten başka adayınız yok’ diyor. Bizde Olcay Çelik’ler bitmez. Sürpriz bir adayla seçmenimizin karşısına çıkabiliriz. Demokrat Parti 2014 seçimlerinde Kandıra Belediyesi’ni kazanacak.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑