Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’da Çifte çinayet davasında sona doğru gelindi

Kandıra’da iki kişiyi öldürmek ve gasp etmek suçlarıyla 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada tutuklu yargılanan Fedakar Y. ile Gökhan A.’ın 21 Nisan’a ertelenen duruşmasında karar çıkması bekleniyor

9 Mart 2016 Saat: 00:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.959 kez okunmuştur

Kandıra’da Çifte çinayet davasında sona doğru gelindi
Kandıra’da Çifte çinayet davasında sona doğru gelindi
2014 yılı Ağustos ayında Hüseyin Şenel (35) ve Özgün Aslan (33), Kandıra Pembe Kayalar mevkiinde, bir arabanın içinde kurşunlanarak öldürülmüş halde bulunmuş, cinayetin ardından olayın faili olarak Gökhan A. ve Fedakar Y. yakalanmıştı. Tutuklanan sanıklardan Fedakar Y. cinayetleri işlediğini itiraf ederken Gökhan A. ise suçlamaları inkar etmişti. Olayın ardından 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde kasten öldürme ve nitelikli yağma suçlamalarıyla açılan davanın görülmesine devam edildi.

TALİMAT İÇİN GÜN VERİLDİ

Duruşmaya; tutuklu sanıklar Fedakar Y. ile Gökhan A., sanık avukatları Onur Yılmaz, Gözdenur Doğancı, davacı Cumali Aslan ve vekili Burçin Sinan Nalbantoğlu katıldı. Daha önceki duruşmalarda mahkeme heyeti tarafından olayın yaşandığı gün suç mahalline intikal eden iki astsubayın ifadesinin alınması için yazı yazılmış ancak astsubayların ifadesi bir türlü alınamamıştı. Dün görülen duruşmada yazılan yazı ile İstanbul’da astsubayın ifadesinin alınması için zorla getirilme kararının çıktığı ve ifadelerin 11 Nisan tarihinde alınacağı öğrenildi. İfadelerin alınmasının ardından karar çıkması beklenen duruşma 21Nisan tarihine ertelendi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑