Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’da buruk bayram

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 95. yıl dönümü Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle buruk geçti. Kandıra’da yapılması planlanan tüm etkinlikler iptal edildi.

19 Mayıs 2014 Saat: 13:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.587 kez okunmuştur

Kandıra’da buruk bayram
Kandıra’da buruk bayram

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı için ilk adımı attığı 19 Mayıs’ın 95. yıl dönümü kutlamaları, bu yıl Soma’da bir maden ocağında yaşanan facia nedeniyle buruk geçti. Kandıra’da yapılması planlanan tüm etkinlikler iptal edilirken, Kandıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından kaymakamlık binasının bahçesinde sade bir tören düzenlendi. Törene İlçe Milli eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Kandıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tayfun Eski, Kandıraspor Kulüp Başkanı İsmail Hakkı Buruş, Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, CHP İlçe Başkanı Recep Şenol, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Bayrakdar, CHP belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, kurum idarecileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
ÇELENK SUNULDU Törende ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anısı ve Soma’da hayatını kaybeden 301 maden işçisi için saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Kandıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk büstüne çelenk sunulmasının ardından program sonlandırıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑